ANNONCE

PRM / COVID-19: Her er ekspertgruppens anbefalinger for pakkerrejsebranchen

10. juni 2020 14:39 | Af: Ritzau Info
 

Den ekspertgruppe, som i sidste uge blev nedsat af aftalepartnerne bag rejseaftalen, har netop fremlagt sine konklusioner for partierne bag aftalen.

Pressemeddelelse fra Erhvervsministeriet

Corona-krisen har sat sine spor i dansk økonomi, og ikke mindst rejsebranchen er hårdt ramt.

Derfor valgte regeringen sammen med et bredt flertal af Folketingets partier (Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Konservative, Liberal Alliance og Alternativet) at lave en særskilt hjælpepakke til rejsebranchen med hjælp for 725 mio. kr.

Aftaleparterne nedsatte i sidste uge en ekspertgruppe til at se på muligheder for at hjælpe rejsebranchen gennem COVID-19, og de har netop fremlagt deres anbefalinger.

“Rejsebranchen er hårdt ramt. Det er der ingen tvivl om. Derfor er det vigtigt, at vi finder en brugbar løsning for branchen, så de også på sigt kan stå på egne ben. Jeg er glad for, at vi nu har modtaget ekspertgruppens anbefalinger, og vi vil nu i aftalekredsen drøfte de mulige løsninger for rejsebranchen,” siger erhvervsminister Simon Kollerup.

Arbejdsgruppen er kommet med anbefalinger, der fokuserer på tre temaer: støtteordningen, håndtering af konkurser og sikring af danske forbrugere.

Kontakt:

Er du journalist med spørgsmål, kan du kontakte Erhvervsministeriets pressetelefon på 91 33 70 07

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/covid-19-her-er-ekspertgruppens-anbefalinger-for-pakkerrejsebranchen?releaseId=13594941

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu