ANNONCE

PRM / Covid-19: Hjørring Kommune ændrer midlertidigt opsigelsesreglerne for kommunale dagtilbud og SFO

24. april 2020 15:31 | Af: Ritzau Info
 

Hjørring Kommune ændrer fra mandag den 27. april 2020 opsigelsesreglerne for de kommunale dagtilbud og SFO, således at en plads kan opsiges fra dag til dag.

Pressemeddelelse fra Hjørring Kommune

På grund af den nuværende situation med afstandsrestriktioner i forhold til Covid-19, har Hjørring Kommune besluttet at ændre opsigelsesreglerne midlertidigt for de kommunale dagtilbud.

Det er nu muligt at opsige sin plads fra dag til dag, men samtidig beholde den i op til 3 måneder. Ren praktisk betyder det, at forældre, som har muligheden, kan beholde deres børn hjemme fra dagpleje, vuggestue, børnehave og SFO, uden at miste pladsen efterfølgende.

Initiativet er taget for at lette situationen for børnefamilierne, men også for at lette presset på dagtilbuddene, som skal leve op til retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne.

Opstår der behov for at benytte dagtilbuddet inden for de 3 måneder, vil der være mulighed for nødpasning med dags varsel.

Forældre, som opsiger deres plads, vil få refunderet det betalte beløb, fra opsigelsesdagen og frem til månedens udgang. Pengene bliver tilbageført den 1. i den førstkommende måned.

Kontakt:

For flere informationer, kontakt:
Mette Toftegaard, Afdelingsleder i Dagtilbudssekretariatet Hjørring Kommune, tlf:+45 4122 4458

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/covid-19-hjorring-kommune-aendrer-midlertidigt-opsigelsesreglerne-for-kommunale-dagtilbud-og-sfo?releaseId=13592336

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu