ANNONCE

PRM / COVID-19: Status på udbrud i Aarhus og Silkeborg

19. august 2020 21:42 | Af: Ritzau Info
 

I både Aarhus og Silkeborg går udviklingen i smittetallene den rigtige vej.

Pressemeddelelse fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder intenst sammen med de lokale myndigheder om at inddæmme smitten ved udbruddene i Aarhus og Silkeborg. I begge kommuner går udviklingen i den rigtige retning.

Silkeborg Kommune
Fortsætter den positive tendens i Silkeborg hen over weekenden, vil de tiltag, Styrelsen for Patientsikkerhed og kommunen 10. august iværksatte med henblik på at stoppe smittespredningen, blive ophævet 24. august.

Aarhus Kommune
I Aarhus Kommune går det også den rigtige vej, men incidenstallet (antal nye sygdomstilfælde pr. 100.000 indbyggere i kommunen de seneste 7 dage) er stadig højt og befolkningstætheden i Aarhus Kommune er relativ høj. Derfor følges situationen fortsat nøje, og de tiltag, der blev iværksat d. 7. august, vil blive forlænget foreløbigt frem til d. 4. september.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/covid-19-status-pa-udbrud-i-aarhus-og-silkeborg?releaseId=13598157

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu