ANNONCE

PRM / CPH Half præsenterer kæmpe navn

4. juli 2019 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Geoffrey Kamworor har været kongen af halvmaratondistancen, siden han vandt VM i København i 2014. Den 15. september er han tilbage i hovedstadens gader ved CPH Half.

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Tredobbelt verdensmester på halvmaratondistancen og tidligere dobbelt verdensmester i cross. Geoffrey Kamworor har om nogen domineret løbescenen de seneste fem år, og det hele begyndte i København i 2014, hvor han lidt overraskende vandt VM. Den 15.september er han tilbage i København, hvor han står klar ved Copenhagen Half Marathon med en klar mission. Han vil løbe stærkt.

” Kamworor har igennem de seneste år været det største navn på løbescenen, hvis man lige ser bort fra maratondistancen. Hans meritter taler for sig selv, og det eneste han mangler på CV’et er efterhånden en verdensrekord. Derfor er det også rigtig spændende, at udmeldingen fra hans lejr er, at han kommer til København for at løbe stærkt,” siger Henrik Paulsen, sportsdirektør i Sparta.

Et af sæsonens højdepunkter

Kamworor var tidligere på året favorit ved VM i cross i Århus, da han kom som dobbelt forsvarende mester. Her måtte han dog nøjes med en tredjeplads, men han har efterfølgende vist, at formen ikke fejler noget, da han i maj måned i suveræn stil vandt et stort byløb i Bern, og nu er fokus rettet mod CPH Half, som for Kamworor er et af 2019 højdepunkter.

“Ud over CPH Half så løber Kamworor også New York Maraton i november måned, og de to løb har højeste prioritet. Så vi burde få en Kamworor i absolut topform, og så har han kapaciteten til at løbe rigtig stærkt. Det så vi blandt andet ved VM i halvmaraton i Valencia, hvor han løb de sidste 5 kilometer på 12.58 minutter, hvilket er helt absurd. Til sammenligning er den danske rekord på 5000 meter 13.25,39,” siger Henrik Paulsen, der heller ikke lægger skjul på, at det er lidt af en drøm at få Kamworor til CPH Half.

“Det er noget, vi har arbejdet på alle årene, og at det nu lykkes er bare kæmpe stort.”

Kontakt:

PR- og Pressemedarbejder Martin van Dijk tlf.: 26292691 email: martin@sparta.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/cph-half-praesenterer-kaempe-navn?releaseId=13576073

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu