PRM / DAF fremviser prisvindende lastbilnyhed på Vestfyn Trækker

2. maj 2018 10:27 | Af: Ritzau Info
 

Alle de store lastbilmærker er repræsenteret på dette års Vestfyn Trækker, og det vil være muligt at stifte bekendtskab med de spritnye DAF-lastbiler, der netop er kåret som International Truck of The Year.

Pressemeddelelse fra VBG A/S

Årets største transportudstilling bliver traditionen tro fyldt med de nyeste lastbiler. Det gælder også i år, når Vestfyn Trækker slår dørene op i Ejby ved den fynske motorvej fra den 25. maj til 27. maj. Som et af udstillingens største trækplastre fremviser DAF de dugfriske lastbilserier XF og CF, der netop er kåret til International Truck of the Year af redaktører fra lastbilmedier i hele Europa. Også MAN fremviser nye udgaver af deres TGS- og TGX-serier.

– Vi er rigtigt glade for den store opbakning, vi igen i år har mødt fra lastbilforhandlerne. Samtlige store mærker er repræsenteret på denne udgave af Vestfyn Trækker, og det er glædeligt, at lastbilstandene bliver præget af spændende nyheder fra producenterne, siger Per Mikkelsen, der er arrangør af Vestfyn Trækker og direktør i VBG Group. ¨

Ønsker du at besøge Vestfyn Trækker, kan du hente gratis billetter her.

DAF med forbedret brændstofforbug

Med titlen som International Truck of the Year kan DAF-forhandleren ESA Trucks fra Kolding forvente stor travlhed på sin stand. De helt nye serier XF og CF byder på mange forbedringer i forhold til de tidligere modeller. En komplet ny drivlinje, avanceret software og aerodynamiske optimeringer giver sammenlagt en brændstofreduktion på syv procent.

– Vi kommer med et bredt udvalg af DAF-biler, men stjernerne på vores stand bliver uden tvivl de nye XF- og CF-biler. De står virkelig flot i den klassiske DAF-farve Jamaica Blue. XF-serien har blandt andet markedets største førerhus, hvilket har været med til at sikre den flotte anerkendelse som årets lastbil, fortæller Ole Frisk, der er salgskonsulent i ESA Trucks.

Bedre førerhus i MAN

Førerhuset har også været i centrum, da MAN’s ingeniører gik i gang med udviklingen af de faceliftede udgaver af TGS- og TGX-modellerne.

– Det er første gang, vi viser de nye udgaver frem for offentligheden. Inde i førerhuset er der sket store forandringer, som for eksempel et nyt instrumentbord, mere gulvplads og en markant reducering af støjniveauet. Alt sammen til gavn for chaufførernes komfort og ergonomi, fortæller Martin Sehested-Kjærgaard, der er salgschef i MAN Odense.

Mange biler at se

Scania Danmark planlægger at få plads til otte lastbiler på sin stand. Der vil være fire-akslede krogbiler og trækkere samt eksempler på kundetilpassede opbygninger. Den svenske konkurrent Volvo, repræsenteret af Autohuset Vestergaard Odense, fremviser hele paletten af modeller fra entreprenørbiler til langturslastbiler og regner med at kunne vise i alt seks biler frem for de lastbilinteresserede besøgende.

Vestfyn Trækker – Transport & Logistik ved motorvejen i Ejby er årets største transportudstilling. På messen kan man møde 150 udstillere – herunder en lang række bilimportører, vognopbyggere og forhandlere af øvrigt transportmateriel. Desuden deltager mange udbydere af tilbehør og serviceydelser samt brancheorganisationer og medier. Messearealet er udvidet til 55.000 kvadratmeter. www.vestfyntraekker.dk

Kontakt:

Kontaktoplysninger

Per Mikkelsen
Salgsdirektør, VBG GROUP SALES A/S
Arrangør af Vestfyn trækker 2018
(+45) 40 38 38 95
Per.Mikkelsen@vbggroup.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/daf-fremviser-prisvindende-lastbilnyhed-pa-vestfyn-traekker?releaseId=12752213

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu