PRM / Danmark har halvandet ben i ottendedelsfinalen

18. juni 2018 10:52 | Af: Ritzau Info
 

Med sejren over Peru har Danmark rigtig gode kort på hånden i forhold til at kvalificere sig til ottendedelsfinalen. NordicBet giver blot pengene 1,25 gange igen, hvis danskerne går videre.

Pressemeddelelse fra NordicBet

Der var skønhedspletter at spore i den danske 1-0-sejr over Peru lørdag aften, men tabellen lyver aldrig, som man siger. Og faktum er, at Danmark med de tre point på kontoen ligger rigtig lunt til at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne.

Forud for kampen mod Australien betaler NordicBet derfor blot pengene 1,25 gange igen for dansk kvalifikation til ottendedelsfinalerne. Det svarer til en sandsynlighedsvurdering på hele 78 procent.

“Det kan dårligt overvurderes, hvor vigtig en åbningssejr er ved VM. Uanset, at vi måske var lidt heldige med resultatet. Det betyder nemlig, at blot et enkelt point mod Australien i teorien kan være nok til at avancere”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

“Samtidig var Frankrigs sejr over Australien et godt resultat for Danmark, fordi franskmændene nu kan sikre sig kvalifikationen med en sejr over Peru. Skulle det ske, har de blot gruppeplaceringen at spille for i kampen mod Danmark. Et fransk hold uden topmotivation bør absolut være til at tale med”

Danmark møder Australien på torsdag klokken 14 dansk tid, mens Frankrig og Peru mødes samme dag klokken 17. Begge kampe vises på TV2.

Kvalificerer Danmark sig til ottendedelsfinalerne?

JA 1,25
NEJ 3,75

Kvalificerer Frankrig sig til ottendedelsfinalerne?

JA 1,04
NEJ 13

Kvalificerer Peru sig til ottendedelsfinalerne?

JA 6,00
NEJ 1,13

Kvalificerer Australien sig til ottendedelsfinalerne?

JA 6,00
NEJ 1,13

Find flere spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – VM – Holdvæddemål

Kontakt:

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danmark-har-halvandet-ben-i-ottendedelsfinalen?releaseId=13075657

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu