PRM / Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse uddeler 33 mio. kr. til projekter, der skal skabe vækst og udvikling i hele Danmark

4. juli 2019 08:43 | Af: Ritzau Info
 

Med tilsagn for samlet 33,4 mio. kr. til 8 projekter fordelt over hele landet understøtter Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse overgangen til et mere forenklet erhvervsfremmesystem.

Pressemeddelelse fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Erhvervsfremmebestyrelsen har fra 1. januar 2019 overtaget ansvaret med at udmønte decentrale erhvervsfremmemidler, som skal skabe bedre forhold og rammer for Danmarks virksomheder.

Bestyrelsen har besluttet, at de decentrale erhvervsfremmemidler primært udmøntes via en række tematiske ansøgningsrunder, men har i 2019 endvidere etableret en såkaldt strategisk pulje for at sikre en god overgang fra det gamle til det nye erhvervsfremmesystem.

Bestyrelsesformand Jakob Riis understreger, at Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse efter erhvervsfremmereformen også har ansvaret for de erhvervsfremmeprojekter, som blev igangsat af regionerne i det tidligere erhvervsfremmesystem.

Bestyrelsen har bl.a. konstateret, at regionernes varierende praksis har skabt et behov for fortsat finansiering hos en række flerårige projekter.

“Jeg er meget tilfreds med, at vi med udmøntningen af den strategiske pulje giver mulighed for, at en række perspektivrige lokale og regionale udviklingsprojekter er sikret fortsat finansiering,” siger Jakob Riis.

Den samlede strategiske pulje til erhvervsfremmeindsatser er på 80 mio. kr., og ansøgningsrunden til den resterende del af sættes i gang i efteråret.

Læs mere om støtten fra strategisk pulje her: https://erhvervsfremmebestyrelsen.dk/stoettede-projekter

Kontakt

Hvis du vil vide mere om strategisk pulje, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Susanne Gren Svendsen på 35 29 14 73 eller SussSv@erst.dk.

Du kan læse mere om Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse på www.erhvervsfremmebestyrelsen.dk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danmarks-erhvervsfremmebestyrelse-uddeler-33-mio-kr-til-projekter-der-skal-skabe-vaekst-og-udvikling-i-hele-danmark?releaseId=13576364

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu