ANNONCE

PRM / DANMARKS FØRSTE MEDLEMSBASEREDE SUNDHEDSORGANISATION MED FOKUS PÅ KRITISK SYGDOM

26. februar 2020 16:31 | Af: Ritzau Info
 

Langt de fleste danskere har haft, eller får, en kritisk sygdom inde på livet. Men selvom det danske sundhedssystem er dygtig til at behandle patienterne, oplever mange, at der ikke er
tid nok til grundighed for den enkelte. Nu er der godt nyt.

Pressemeddelelse fra Patientens.dk

Patientens.dk er Danmarks første medlemsbaserede sundhedsorganisation og har til formål, at sikre medlemmerne den bedst mulige hjælp og behandling i tilfælde af netop kritisk sygdom.

Læge og kommunikationsansvarlig Stig Ekkert forklarer: “Det er til hver en tid sundhedssystemet, der behandler patienterne, men vores opgave er at sikre vores medlemmer, at det foregår på denabsolut bedste måde – og med mest mulig tryghed og hjælp undervejs”.

“Ved kritisk sygdom føler mange mennesker sig utrygge og alene i et stadigt mere kompliceret sundhedssystem. Forskellige læger og sygeplejersker medfører at det hurtigt kan blive svært at holde hovedet koldt og fokusere på, hvorvidt man får den bedst mulige behandling. Og lægger vi dertil skiftende hospitaler og behandlingssteder, så er der også stor risiko for, at vigtige informationer går tabt – og det er der ingen, der har gavn af.” uddyber Stig Ekkert.

“Når et af vores medlemmer rammes af kritisk sygdom, så tilknyttes de, fra første samtale, et fast team bestående af kontaktsygeplejerske og læge. Kontaktsygeplejersken har adgang til alle vigtige informationer og sikrer at disse kommer patienten til gavn. Alle tilbydes en basal forløbsgennemgang, hvor det undersøges om diagnose og udredning er sket i overensstemmelse med de officielle lægelige standarder og Sundhedsstyrelsens krav.” fortsætter Stig Ekkert.

“Vores mål er at give tryghed og sikre fagligheden, men ikke kun det; vi vil også hjælpe vores medlemmer (og deres pårørende) til en bedre hverdag. Alle kontaktsygeplejersker er uddannet af psykologer til at vejlede og orientere om alle de nye vinkler, et liv med kritisk sygdom giver. Hvad man bør sige på jobbet, til børnene, om sexlivet, psykologi, parforhold osv., og over i det praktiske somen anmeldelse af kritisk sygdom til forsikringsselskabet. I det hele betyder det at, medlemmetfår støtte på mange planer til at komme bedst muligt igennem deres sygdom” slutter Stig Ekkert.

Kontakt:

Læge og kommunikationsansvarlig Stig Ekkert email: stigekkert@gmail.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danmarks-forste-medlemsbaserede-sundhedsorganisation-med-fokus-pa-kritisk-sygdom?releaseId=13588908

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu