PRM / Danmarks Grønne Investeringsfond henter chef for forretningsudvikling hos Grundfos

23. april 2018 09:41 | Af: Ritzau Info
 

Dorte Glensvig, 50, er netop tiltrådt stillingen som forretningsudviklingschef for grøn omstilling hos Danmarks Grønne Investeringsfond. Hun kommer fra en stilling som Global Lead, Circular Economy hos Grundfos Group.

Pressemeddelelse fra Danmarks Grønne Investeringsfond

I Danmarks Grønne Investeringsfond skal Dorte Glensvig være ansvarlig for forretningsudviklingen inden for grøn omstilling.

“Som jeg ser det, er grøn forretning uden tvivl sund og bæredygtig forretning, og den grønne dagsorden er i højere grad en vækstdagsorden end en reduktionsdagsorden: Gashåndtagene er bl.a. at skabe mere forretning med brug af mindre energi og materialer, tjekke om spild- og affaldsstrømme kan være en råvare for andre produkter eller virksomheder og accelerere væksten via grønne forretningsmodeller såsom service og performance modeller, digitalisering og partnerskaber på tværs af værdikæden,” siger Dorte Glensvig.

I Grundfos-koncernen havde Dorte Glensvig ansvar for at udvikle og implementere cirkulær økonomi og forretningsmodeller på tværs af den globale forretning. Hun er uddannet civilingeniør inden for miljø og vand fra DTU og har også været rådgivende ingeniør i COWI-koncernen.

“Dorte Glensvig kommer med nogle stærke kompetencer, som vi glæder os til at få i spil hos Danmarks Grønne Investeringsfond. Hun er vant til at vurdere grøn omstilling ud fra kommercielle betragtninger, og hendes tekniske ekspertise vil blive en styrke for både fonden og vores kunder,” siger Michael Zöllner, direktør i Danmarks Grønne Investeringsfond.

Danmarks Grønne Investeringsfond er en selvstændig statslig lånefond, der yder lån til projekter, som er kommercielle, skalerbare og har en dokumenterbar grøn effekt på samfundet. Projekterne ligger inden for vedvarende energi, energibesparelser og ressourceeffektivitet.

“Jeg er meget begejstret for at være en del af teamet i Danmarks Grønne Investeringsfond. Fondens grønne lån og ønske om at accelerere den grønne omstilling passer som fod i hose til mit grønne hjerte og ønske om at gøre en positiv forskel på den store klinge – for både virksomheder, mennesker og miljø,” siger Dorte Glensvig.

Dorte Glensvig er 50 år og bosat på Frederiksberg.

Kontakt:

Linea Søgaard-Lidell
Senior kommunikationsrådgiver
Danmarks Grønne Investeringsfond
lsl@gronfond.dk / 22 13 58 55

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danmarks-gronne-investeringsfond-henter-chef-for-forretningsudvikling-hos-grundfos?releaseId=12701768

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu