ANNONCE

PRM / Danmarks Lærerforening har valgt ny formand

23. september 2020 17:45 | Af: Ritzau Info
 

På Danmarks Lærerforenings kongres har de delegerede netop valgt Gordon Ørskov Madsen som ny formand for de danske folkeskolelærere.

Pressemeddelelse fra Danmarks Lærerforening

I alt har 298 delegerede afgivet deres stemme til formandsvalget på kongressen, der foregår i Falkonersalen på Frederiksberg. Stemmerne fordelte sig således blandt de tre opstillede kandidater:

156 til Gordon Ørskov Madsen (svarende til 52,3 procent), 140 til Morten Kvist Refskov (svarende til 47 procent) og 2 til Anders Liltorp (svarende til 0,7 procent).

Dermed overtager Gordon Ørskov Madsen stafetten fra Anders Bondo Christensen, der efter 18 år på posten i august meddelte, at han ikke ønskede at genopstille som formand.

Gordon Ørskov Madsen har blandt andet skrevet i sit valgoplæg:

“Jeg vil fortsætte kampen for at styrke tilliden til lærerne og lærernes mulighed for at skabe god undervisning. Men vi er langt fra at være i mål – den ekstreme styring skal afløses af professionalisme, frihed og ansvar. Det kræver tillid at nå dertil, og den er vi på vej til at bygge op”.

Læs hele Gordon Ørskov Madsens valgoplæg på Danmarks Lærerforenings hjemmeside.

Gordon Ørskov Madsen:

– 54 år.

– Medlem af Hovedstyrelsen i Danmarks Lærerforening siden 2007.

– Formand for Overenskomstudvalget siden 2010.

– Tidligere kredsformand i Aarhus Lærerforening.

– Tidligere lærer på Hasle Skole ved Aarhus.

Yderligere oplysning og kommentarer:

Gordon Ørskov Madsen, formand for Danmarks Lærerforening, via pressechef Jens Dissing Munk, telefon 30178874

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danmarks-laererforening-har-valgt-ny-formand?releaseId=13600592

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu