PRM / Danmarks største retromarked er tilbage i Øksnehallen

30. august 2018 08:27 | Af: Ritzau Info
 

Der er dømt den store skattejagt i weekenden, når københavnerne og byens mange turister kan finde skatte eller gøre det store kup på de to secondhand-markeder RETROGULD og HELLO VINTAGE i Øksnehallen.

Pressemeddelelse fra DGI-byen

HVORNÅR: Den 1. – 2. september 2018 Kl. 10.00 – 16.00 (begge dage)

HVEM: RETROGULD og Øksnehallen

HVAD: Danmarks største retromarked

FØLG MED: www.retroguld.dk

Første gang blev det et kæmpe tilløbsstykke, og nu vender RETROGULD og HELLO VINTAGE retur til Øksnehallen, hvor de to markeder slår dørene op til et sandt mekka for skattejægere og vintageelskere!

Bag RETROGULD og HELLO VINTAGE står ægteparret Frederik og Louise Trillingsgaard. Hun er bl.a. kendt som forfatteren til bogen Retroguld og som deltager i TV-programmer som “Fantastiske Hammerslag” på TV2.

“På RETROGULD finder du alt, hvad dit indretter-hjerte kan begære af genbrug inden for genrer som retro, antik, samlerobjekter, fransk brocante, romantisk landstil, vintagemode og industrielt design m.m. Men det er ikke kun for indretnings- og modenørder,” fortæller Louise Trillingsgaard.

Samtidig med RETROGULD finder du HELLO VINTAGE, der er et overdådigt vintage modemarked, hvor du betaler efter vægt – 200 kroner per kilo tøj! Konceptet svarer til bland-selv-slik, hvor du vælger det, du vil have, og så betaler du for det præcise antal gram. En smart top eller en lækker t-shirt koster typisk omkring en god 20’er!

Særlig presseadgang: Vi stiller op allerede fredag den 31. august fra kl. 14.00 – 20.00. Her er I velkomne til at kigge forbi og få en omvisning, et interview eller adgangsarmbånd til weekenden. Kontakt Louise og lav en aftale inden, så sørger vi for at tage i mod jer, når I kommer.

Kontakt:

For yderligere information, pressebilleder eller interview.

RETROGULD:
Louise Trillingsgaard
Email: louise@retroguld.dk eller telefon 2051 5222

Øksnehallen og DGI-byen:
Sport & Kulturchef – Anne Liisberg
Email: anl@dgi-byen.dk eller telefon 2279 0158

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danmarks-storste-retromarked-er-tilbage-i-oksnehallen?releaseId=13424110

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu