ANNONCE

PRM / Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster får ny regionskonsulent

6. april 2020 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Anders Hjorth Jensen er ny regionskonsulent for Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster. Han ser frem til samarbejdet med de lokale kommuner, erhvervsforum og andre aktører i regionen. Der venter os mange udfordringer, som vi skal løse i fællesskab, lyder det fra den nye regionskonsulent.

Pressemeddelelse fra Dansk Byggeri

De 1.050 lokale bygge- og anlægsvirksomheder i Region Sjælland har fået ny regionskonsulent. Fremover vil det være Anders Hjorth Jensen, som virksomhederne skal henvende sig til, og som kommuner, erhvervsråd og uddannelsessteder skal samarbejde med.

– Jeg ser frem til at møde både de lokale virksomheder og de mange aktører i kommunerne, på erhvervsskolerne, i folkeskolerne, erhvervsrådene og mange andre, der hver dag gør en stor indsats i forhold til blandt andet at gøre Sjælland og Lolland-Falster til et godt sted at drive virksomhed, siger den nye regionskonsulent for Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster Anders Hjorth Jensen og tilføjer:

– Vi har en stor opgave i forhold til både at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse og få flere kvinder til at vælge en fremtid i branchen. Både folkeskoler og erhvervsskoler i Region Sjælland gør allerede en stor indsats her, og jeg glæder mig til at samarbejde med dem.

Anders Hjorth Jensen har i en årrække været branchechef for Gulvbranchen i Dansk Byggeri, så han kender både bygge- og anlægsbranchen og flere af de lokale virksomheder.

– Lige nu og her har coronakrisen ramt store som små virksomheder overalt i samfundet, og desværre kommer den situation nok til at præge vores samarbejde et godt stykke ud i fremtiden. Kommunerne på Sjælland og Lolland-Falster har heldigvis vist, at de gerne vil hjælpe virksomhederne med at holde fast i de ansatte ved at fremrykke betalinger og byggeprojekter. Det har allerede gjort en stor forskel for mange virksomheder, siger Anders Hjorth Jensen, Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster.

Anders Hjort Jensen skal også være regionskonsulent for Dansk Byggeri Nordsjælland.

Kontakt:

Regionskonsulent for Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster Anders Hjorth Jensen, telefon 27 13 49 89
Pressekonsulent i Dansk Byggeri Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-byggeri-sjaelland-lolland-falster-far-ny-regionskonsulent?releaseId=13591315

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu