PRM / Dansk computerspil lanceres på den amerikanske platform Discord.

16. november 2018 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Mad Machines, debutspillet fra det esbjergensiske computerspil studie Hero Blocks, er netop blevet lanceret på Discord Store.

Pressemeddelelse fra Hero Blocks ApS

Spillet er et ud af syv, som på verdensplan er udvalgt til at være “First on Discord”. Mad Machines blander elementer fra boldspil og kampsport, og det sigter især mod konkurrencemindede spillere.

Mad Machines har været undervejs i 3 år, og udviklingen af spillet er sket i en tæt dialog med et stadig voksende community på Discord, en platform der i øjeblikket tæller mere end 150 millioner brugere. Potentialet i spillet ligger specielt indenfor turnerings- og esport miljøerne, og det har derfor været vigtigt at udvikle spillets mekanikker og færdighedsbaserede teknikker til at matche hardcorespillernes krav.

Spillet har det seneste år været testet på de største messer for gaming og esport i Europa og USA, og i foråret 2018 vandt Mad Machines prisen for det bedste multiplayer spil til Dreamhack i Austin, Texas.

Kontakt:

Direktør Carsten Nissen tlf.: 40602686 email: cn@heroblocks.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-computerspil-lanceres-pa-den-amerikanske-platform-discord?releaseId=13564207

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu