ANNONCE

PRM / Dansk Eksportdag 2018 bliver en del af robotmessen R-18

25. juni 2018 12:00 | Af: Ritzau Info
 

The Trade Council i Udenrigsministeriet afholder Dansk Eksportdag 2018 tirsdag den 11. september på robotmessen R-18 i Odense Congress Center. Udenrigsminister, Anders Samuelsen åbner robotmessen og Dansk Eksportdag under temaet digitalisering, automatisering og Industri 4.0.

Pressemeddelelse fra Udenrigsministeriet

R-18 danner rammerne om Dansk Eksportdag 2018. Dansk Eksportdag er en årligt tilbagevendende begivenhed for små og mellemstore virksomheder, der ønsker mere vækst gennem eksport. I år sættes der fokus på digitalisering, automatisering og Industri 4.0.

Udenrigsminister, Anders Samuelsen udtaler: “Danske virksomheder er førende på flere produktområder, så der er gode muligheder for at eksportere. Vi oplever dog stadig, at potentialet i de danske virksomheder ikke udnyttes til det fulde, og derfor er Dansk Eksportdag 2018 så vigtig. I år finder dagen sted i Odense samtidig med robotmessen R-18, så det er mit håb, at vi kan nå ud til flere og nye brancher”.

Gratis eksportrådgivning
Eksport er en god vej til vækst, men mange virksomheder mangler viden og vejledning om eksport, og det holder dem tilbage. Det er derfor et fokusområde ved Dansk Eksportdag 2018.

På eksportdagen stiller The Trade Council derfor 30 eksportrådgivere fra hele verden til rådighed. De står parat til at rådgive om eksport, give sparring og fortælle om markedsmuligheder i forskellige lande. Alt sammen kvit og frit.

Uddeling af Vitus-prisen
I forbindelse med åbningen af Dansk Eksportdag 2018, uddeler Anders Samuelsen The Trade Councils prestigefyldte eksportpris: VITUS-prisen 2018. Prisen gives til en virksomhed, der har gjort et særligt succesfuldt indtog på et eksportmarked gennem The Trade Councils VITUS-forløb.

VITUS er The Trade Councils 12-måneders eliteprogram, som hjælper udvalgte virksomheder med at accelerere indtræden og sikre fodfæste på udvalgte markeder. Det gøres gennem intensiv rådgivning fra The Trade Councils sektoreksperter fra det valgte marked, solid forberedelse og dedikeret eksekvering af en eksportstrategi.

Dansk Eksportdag 2018 er åbent for alle besøgende og forventes at tiltrække 600-900 beslutningstagere fra forskellige virksomheder og brancher.

Om R-18: Robotmessen, R-18, afholdes for første gang i 2018. Her er der fokus på forretningsmuligheder og udbredelsen af digitalisering, automatisering og robotteknologi til flere og nye brancher. Her bringes nogle af verdens skarpeste robotudviklere sammen med industrien, robotproducenter og softwareleverandører i en kontekst, hvor de også møder beslutningstagere, indkøbere, ingeniører, iværksættere og specialister.

For mere information kontakt venligst:
Udenrigsministeriet: Philip Hardø, tlf. 33 92 05 99, mail: phihar@um.dk
Odense Congress Center: Sofie Andersen, tlf. 20 62 00 12, mail: sa@kommpress.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-eksportdag-2018-bliver-en-del-af-robotmessen-r-18?releaseId=13110860

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu