ANNONCE

PRM / Dansk Kødkvæg indgår samarbejde med Topdanmark

12. marts 2020 11:07 | Af: Ritzau Info
 

Et nyt samarbejde mellem Dansk Kødkvæg og Topdanmark skaber både gode rabatter, fordele for foreningens medlemmer og stor begejstring hos begge parter.

Pressemeddelelse fra Topdanmark A/S

Topdanmark har indgået en forsikringsaftale med Dansk Kødkvæg, som blandt andet skal være med til at styrke samarbejdet mellem foreningen og forsikringsselskabet.

“Vi er glade for vores nye aftale med Dansk Kødkvæg og ser med det nye samarbejde frem til, at kunne komme endnu tættere på Dansk Kødkvægs medlemmer,” siger Hella Harboe partnersalgsdirektør i Topdanmark.

Samarbejdet vil indebære en række særlige fremtidige fordele for medlemmer af Dansk Kødkvæg, som har en landbrugsforskning i Topdanmark.

Ser frem til godt samarbejde

Per Lynge Laurse, formand for Dansk Kødkvæg glæder sig over, at de nu kan tilbyde sine medlemmer nogle fordelagtige rabatter hos Topdanmark.

“Vi har set frem til, at vores medlemmer nu kan drage nytte af vores nye samarbejdspartner, Topdanmark. Vi synes selv, at vi har forhandlet en god aftale på plads med Topdanmark, som vi stærkt kan anbefale til vores medlemmer,” siger Per Lynge Laursen.

Faktaboks:

Fordele hos Topdanmark som medlem af Dansk Kødkvæg:

– Plusulykkesforsikring uden beregning – Den dækker, fx hvis dine gæster på gården kommer til skade.

– Udvidet transportskadedækning – Når du køber Transportskadedækning, udvides dækningsområdet til at omfatte transport af eget kvæg i hele Europa uden beregning.

– Kødkvægsdækning uden beregning og 30% rabat på kælvningsdækning – Det dækker dit kvæg i en lang række situationer – fra fold til dyrskueplads.

– Udvidet erhvervsdækning for medlemmer af Dansk Kødkvæg. Der kan tegnes erhvervsrejseforsikring og transportforsikring til særpris med eksklusive udvidelser.

Kontakt:

Presseansvarlig Maja Korshin tlf.: +45 51 79 93 56 email: ucy@topdanmark.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-kodkvaeg-indgar-samarbejde-med-topdanmark?releaseId=13588838

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu