ANNONCE

PRM / Dansk Metal har sammensat ny forbundsledelse

14. september 2020 15:43 | Af: Ritzau Info
 

Dansk Metal har netop afholdt sin 57. kongres, hvor forbundsledelsen for den kommende kongresperiode frem til 2024 er valgt.

Pressemeddelelse fra Dansk Metal

For tredje gang er Claus Jensen blevet valgt som forbundsformand for Dansk Metal uden modkandidater. Claus Jensen blev valgt som forbundsformand for første gang i 2012, og er stolt over genvalget:

“Selvom det ikke er første gang, jeg bliver valgt, så gør det mig ikke mindre stolt. Jeg er nemlig grundlæggende stolt over at være formand for Dansk Metal, stolt over at repræsentere vores medlemmer og stolt af at have kongressens opbakning,” siger Claus Jensen.

På kongressen er René Nielsen, næstformand, og Keld Bækkelund, forbundssekretær begge genvalgt.

Derudover er John Larsen ny hovedkasserer efter Torben Poulsen.

Slutteligt er, tidligere konstituerede forbundssekretærer, Kasper Palm, Majken Baarstrøm Kidmose og Peter Poulsen alle nyvalgte efter at have været konstitueret siden 2017.

Kontakt:

Pressechef Mads Rattenborg Hersbøll tlf.: 21558828 email: mahe@danskmetal.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-metal-har-sammensat-ny-forbundsledelse?releaseId=13599895

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu