PRM / Dansk Metal henter ny EU-chef i Danske Rederier

26. september 2018 14:45 | Af: Ritzau Info
 

Den 1. oktober starter Johan Moesgaard som EU-chef i Dansk Metal.

Pressemeddelelse fra Dansk Metal

Efter godt to år som konsulent hos Danske rederier skifter Johan Moesgaard nu til en stilling som EU-chef i Dansk Metal.

“Jeg ser frem til at blive en del af Dansk Metal og knokle for de mange medlemmer, som jo er stærkt afhængige af, hvad der sker på den europæiske og internationale scene. I en tid med mulig handelskrig og et kommende EP-valg er det helt afgørende, at EU har fokus på at styrke produktionsarbejdspladser og sikre frihandel på tværs af landegrænser”, siger Johan Moesgaard.

Johan Moesgaard bliver placeret i Dansk Metals formandssekretariat og vil få et tæt samarbejde med forbundets sekretariatschef, cheføkonom og formand.

“Det er meget vigtigt for Dansk Metal at have en stærk EU-profil. Langt de fleste af Metals medlemmer arbejder på virksomheder, der eksporterer til Det Indre Marked, og medlemmerne er generelt meget optagede af EU-politik. Derfor glæder det mig meget, at Johan bibringer et solidt kendskab til EU til arbejdet i Metal”, siger sekretariatschef i Dansk Metal, Mikael Bay Hansen.

Dansk Metal er en aktiv spiller i både den europæiske og nordiske fagbevægelse. Blandt andet er Dansk Metals formand Claus Jensen også formand for én million industriansatte under IN Nordic – Industriansatte i Norden.

Johan Moesgaard har tidligere arbejdet i Europa-Parlamentet for MEP Bendt Bendtsen.

Yderligere oplysninger og kommentarer:

Johan Moesgaard, EU-chef i Dansk Metal, telefon 60600606

Jens Dissing Munk, pressechef i Dansk Metal, telefon 30178874

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-metal-henter-ny-eu-chef-i-danske-rederier?releaseId=13561252

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu