ANNONCE

PRM / Dansk virksomhed nytænker bekæmpelsen af COVID-19

7. december 2020 06:30 | Af: Ritzau Info
 

Vask dine hænder, brug håndsprit, host og nys i dit ærme og husk at holde afstand. COVID-19 har ændret måden, som vi bevæger os rundt i samfundet på og måden, som vi indretter os på i dagligdagen. Afstand, omtanke og personlig hygiejne er nogle af de vigtigste råd i kampen mod Coronavirus.

Pressemeddelelse fra Escalate ApS

De gode råd har dog kun en effekt, hvis man husker at følge dem. Efterlevelsen af de nye spilleregler har igennem hele året været et stort tema og de fleste af os har givetvis haft tidspunkter, hvor vi har glemt, at vi skal være mere opmærksomme og agere anderledes. Dette vil SoundEar A/S nu gøre op med, og virksomheden har derfor lanceret en bevægelsessensor, der kan afspille en valgfri lyd, når en person går ind i et rum.

Turbulens som drivkraft

SoundEar A/S er en dansk virksomhed, der siden 1998 har designet brugervenlige og prisbillige støjmålere, der i dag pryder alt lige fra industrivirksomheder til skoler og hospitaler i både Europa og USA.

2020 har dog været et turbulent år for den mindre virksomhed med base i Gilleleje, der har set nedlukninger overalt i verdenen påvirke forretningen. Det vakuum som COVID-19 har skabt, har givet rum til at udvikle nye produkter.

“SoundEar Messenger kommer sig reelt af, at vi under den første nedlukning spurgte os selv, hvordan vi kunne bidrage med at gøre vores nærområde en smule tryggere og mere sikkert at færdes i. Vi har før eksperimenteret med at koble bevægelsessensorer på vores støjmålere og med teknologien ved hånden og et skrivebord, der var mindre fyldt end det plejer at være, var det oplagt at bygge Messenger.” udtaler Lars Boldt Rasmussen, direktør hos SoundEar A/S.

Den nye Messenger

Med den nye SoundEar Messenger er det muligt at afspille en besked, en advarsel, et stykke musik m.v. til personer, der går ind i et rum, en butik, et klasseværelse eller en hospitalsstue. Bevægelsessensorerne på Messenger registrerer med det samme personens bevægelser og afspiller den valgte lyd.

Mulighederne med Messenger er uendelige og der er derfor rig mulighed for at bruge Messenger i en pro-aktiv henseende for både virksomheder og institutioner verden over. Lydfilen kan naturligvis løbende ændres, så det passer til formålet og brugen.

SoundEar Messenger koster 1.795 DKK, inkl. moms og kan købes her. Produktblad med de tekniske specifikationer kan hentes på soundear.dk.

Kontakt:

For mere info kontakt direktør Lars Boldt Rasmussen
Mail: lars.boldt@soundear.dk
Tlf.: +45 39 40 90 02

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-virksomhed-nytaenker-bekaempelsen-af-covid-19?releaseId=13605734

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu