ANNONCE

PRM / Danske Spil må til lommerne efter FCKs chocksejr over Celtic

28. februar 2020 10:59 | Af: Ritzau Info
 

FC København slog i går det skotske mesterhold fra Celtic 3-1 på udebane. Dermed er københavnerne klar til 1/8-finalerne i Europa League. Avancementet kom bag på oddssætterne Danske Spil, som nu må til lommerne.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Løverne fra FC København gjorde i går aftes det, som få troede var muligt. På udebane i Glasgow slog de mesterholdet fra Celtic og kvalificerede sig dermed til 1/8-finalerne i Europa League.

Da de 90 minutter var gået, stod der 1-3 til udeholdet, som dermed kunne juble over at være med i bowlen, når UEFA i dag trækker lod til 1/8-finalerne.

Her kan de danske mestre løbe ind i storhold som Manchester United, Sevilla, Roma og ikke mindst det italienske hold Inter, som har den danske stjerne Cristian Eriksen på holdet.

Hvilket klub FC København skal møde, afgøres i eftermiddag i den schweiziske by Nyon, hvor der kl. 13 trækkes lod til turneringens 1/8-finaler. Oddssætterne i Danske Spil har odds 13,00 på alle holdene.

FCKs sejr i Glasgow kom bag på Danske Spil, som før kampen havde odds 4,70 på videre avancement for københavnerholdet i Europa League.

Flere spillere havde imidlertid fidus til løverne og satte penge på FCK til at vinde kampen til odds 8,35 inden kickoff.

De kan nu se frem til en pæn gevinst. Danske Spil skal i alt punge ud med omkring 2 millioner kroner til spillerne.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danske-spil-ma-til-lommerne-efter-fcks-chocksejr-over-celtic?releaseId=13589025

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu