ANNONCE

PRM / Danske Spil mangler millionær

3. marts 2020 12:06 | Af: Ritzau Info
 

En dansker går rundt som millionær uden at vide det

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Det er heldigvis sjældent, men det hænder, at en heldig vinder af enten Eurojackpot, Vikinglotto eller Lotto ikke får afhentet deres milliongevinst hos Danske Spil. Lige i øjeblikket mangler Danske Spil en millionær, som ikke ved, at han/hun er det. Derefter opfordrer spillevirksomheden til, at man er opmærksom og måske lige kigger efter en ekstra gang derhjemme i lommen eller i skuffen.

-Det ville da virkelig være ærgerligt at have vundet en milliongevinst – og så ikke få pengene. Det er jo næsten ikke til at holde ud at tænke på, siger Presse -og Kommunikationsrådgiver hos Danske Spil, Camilla Cornelius og fortsætter:

-Vi har oplevet flere gange, at når vi går ud og efterlyser vindere, så får det mange til lige at tænke over, om de mon har en kupon et sted, som ikke er blevet præmiesøgt. Eller også bliver de mindet om det, når de er nede hos købmanden eller andre steder i det lokale miljø. Det er jo noget, der får folk til at tale sammen, lyder det.

Vinderkupon er fra november 2019 og er på en million kroner. Det er den såkaldte millionærgaranti på Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige.

Personen, der har vundet, har købt 10 rækker hos 7-Eleven på Jernbanevej i Skanderborg.

Finder du kuponen, skal du gå ned og få den præmiesøgt hos din nærmeste forhandler. Derefter skal du gå ind på https://danskespil.dk/vinder – eller kontakte Danske Spils kundecenter.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danske-spil-mangler-millionaer?releaseId=13589249

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu