ANNONCE

PRM / Danske Spil: Messi er på vej til Manchester City

26. august 2020 14:05 | Af: Ritzau Info
 

Lionel Messi vil væk fra Barcelona, men det er uvist, hvor den boldbegavede argentiner fortsætter karrieren, hvis han forlader den catalonske hovedstad. Ender det med et Barcelona-exit, er der ifølge Danske Spil størst sandsynlighed for, at Messi havner i Manchester City.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Inter, Paris Saint-German, Juventus eller Chelsea?

Spekulationerne om fremtiden for en af verdens bedste fodboldspillere gennem tiderne er i fuld gang, efter at Lionel Messi har bedt Barcelona om at få ophævet sin kontrakt.

Flere klubber nævnes som den lille argentiners kommende arbejdsgiver, og i Danske Spil peger pilen på Manchester City:

“Der er blevet talt en del om, at Inter satser på at få fat i Messi, men vi tror mere på, at han skriver under med Manchester City. Det skyldes bl.a., at Messi kender Pep Guardiola, der er begejstret for argentineren, som han selv har trænet i Barcelona, og derudover vil spillestilen i Manchester-klubben også passe fint til Messi”, siger Peter Emmike, oddsansvarlig i Danske Spil.

Skulle argentineren fortsætte karrieren i City, giver Danske Spil pengene 2,10 gange igen. Hvis han bliver holdkammerat med Christian Eriksen i Inter, får man sit indskud 7,00 gange retur.

Manchester United og Paris Saint-German nævnes også som potentielle kandidater til at overtage Messi. Oddset på, at han fremover skal tørne ud for de røde djævle, er sat til odds 15,00, mens et eventyr i den franske hovedstad hos dette års CL-finalister, PSG, giver pengene 9,00 gange igen.

Det er også et sandsynligt scenarie, at Messi bliver i den klub, han har repræsenteret i 20 år. Danske Spil har odds 1,80 på, at trøje nummer 10 i Barcelona også i næste sæson vil tilhøre argentineren.

Det kan heller ikke afvises, at Messi efter en flot, lang karriere i Europa, vender næsen hjem til Sydamerika for at spille for en argentisk klub. Skulle det ske, giver Danske Spil pengene 12,00 gange igen.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danske-spil-messi-er-pa-vej-til-manchester-city?releaseId=13598736

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu