ANNONCE

PRM / Danske Spil: Sådan går det Braithwaite i Barca

20. februar 2020 14:01 | Af: Ritzau Info
 

Martin Braithwaite har i dag indgået en fireårig kontrakt med FC Barcelona. I Danske Spil spår man, at hans ophold i den spanske storklub bliver kortvarigt. Oddset på, at Braithwaite fortsat spiller i Barcelona, når sommerens transfervindue er lukket, er sat til 2,90.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaites sensationelle skifte til FC Barcelona blev torsdag officielt.

Barca har helt ekstraordinært fået dispensation til at købe danskeren, fordi Ousmane Dembélé og Luis Suarez er skadet for resten af sæsonen, og deres fravær gør, at der også er fine chancer for spilletid til Braithwaite.

Danske Spil har kigget nærmere på hans muligheder i storklubben.

“Han bliver vel reelt fjerdevalget i den offensive linje. Messi, Fati og Griezmann er alle foran ham i køen, men som fjerdevalg skal han nok få en del spilletid. Han er ikke spilleberettiget i Champions League, så mon ikke han får en god portion minutter i La Liga, så de andre spillere kan få et hvil”, siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil.

Martin Braithwaite kommer til klubben fra nedrykningstruede Leganés, hvor han i denne sæson har tegnet sig for en tredjedel af holdets scoringer i La Liga.

“Selvom Braithwaite har været en af Leganés’ største trusler, så er han ikke en helt naturlig målscorer. Derfor tror vi heller ikke, han kommer til at hamre mål ind på samlebånd – især fordi han naturligvis ikke er garanteret en startplads. Vi tænker, at det er realistisk, at han scorer et par stykker. Vi har odds 1,75 på, at han scorer over 1,5 mål. Og odds 1,95 på, at han scorer under 1,5 mål, siger Mathias Reimer Larsen.

I forbindelse med skiftet har flere medier bragt historier med eksperter, der vurderer, at Braithwaite allerede til sommer kan være fortid i klubben. Det vurderer Danske Spil også er ret sandsynligt. Oddset på, at Braithwaite ikke spiller i Barcelona, når sommerens transfervindue er lukket, er derfor sat til 1,35, mens man får pengene 2,90 gange igen, hvis det modsatte er tilfældet.

“Det kan det være svært at se, at Barcelona har brug for Braithwaite, når Suarez og Dembélé kommer tilbage. Og mon ikke også klubben kan finde på at hente et større navn ind? Det tror vi. Men et halvt år i storklubben kan åbne nogle døre, som Braithwaite ikke ville kunne gå ind af, hvis han var blevet i Leganés”, siger Mathias Reimer Larsen og fortsætter:

“Under alle omstændigheder er det et kæmpe klubskifte for Braithwaite, og derfor er der også alt mulig grund til at ønske ham et stort tillykke”.

Martin Braithwaite er den femte dansker i historien til at repræsentere den catalanske storklub.

Tidligere har Allan Simonsen (1979-1983), Michael Laudrup (1989-1994), Ronnie Ekelund (1992-1994) og Thomas Christiansen (1992-1994) optrådt for klubben.

Kontakt:

Thomas Bille Winkel, pressechef i Danske Spil, tlf.: 40 91 98 78, tobw@danskespil.dk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danske-spil-sadan-gar-det-braithwaite-i-barca?releaseId=13588491

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu