ANNONCE

PRM / Danske Spils kunder tror på Trump

3. november 2020 14:30 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Hvis man kigger på statistikker og meningsmålinger, så tyder det på, at USA får en ny præsident, og det er det samme billede, der tegner sig, hvis man kigger på Danske Spils odds: Biden vinder valget.

Men. Hvis man så kigger på, hvad Danske Spils kunder tror, så er billedet straks et andet.

– Her tirsdag eftermiddag er status, at vi faktisk har fået flest indskud på Donald Trump, siger Peter Emmike, oddssætter hos Danske Spil.

– Omkring 64 procent af alle spil på vinderen af præsidentvalget er placeret på Donald Trump. Den sidste tredjedel er naturligvis placeret på Joe Biden, uddyber Peter Emmike.

Oddset på Biden som vinder er lige nu 1,57, mens oddset på Trump er på 2,40. Det svarer til, at Biden vurderes til 60% vinderchance mod 40% til Trump. Denne chancevurdering har været tæt på den samme i den seneste uges tid, fortæller Peter Emmike.

– Når vi laver en vurdering som den her, så læner vi os jo meget op ad statistikker og meningsmålinger. Derfor synes vi, at det er en meget interessant fordeling af indskuddene på nuværende tidspunkt.

Erfaring fra fortiden

Peter Emmike peger på, at en af årsagerne til, at Oddset-spillerne spiller på Trump kan ligge ved oplevelserne ved sidste valg tilbage i 2016.

– Dengang havde Donald Trump jo længe en rolle som underdog, men det formåede han som bekendt at overkomme. Så selvom meningsmålingerne i denne omgang også giver Trump ringere chancer end sin modstander, så kan der sagtens være en eller anden underliggende usikkerhed om de her målinger. Det kan være årsagen til, at kunderne ikke tror lige så meget på Biden, som vi gør, siger Peter Emmike.

Oddsætteren fortæller desuden, at interessen for valget har været stor blandt Danske Spils kunder.

– Fodbold er jo det, vores kunder primært spiller på, men når det så er sagt, så er interessen for det her valg meget stor. Omsætningsmæssigt er vi faktisk et godt stykke over niveauet på et valg til det danske Folketing. Vi forventer, at vi i dag når et omsætningsniveau, som bliver dobbelt så stort som ved det seneste Folketingsvalg. Så man kan virkelig godt mærke, at det er et valg, der har stor bevågenhed i befolkningen i Danmark, siger Peter Emmike.

Danske Spil tilbyder odds på valget helt frem til i aften. Du kan se odds på det amerikanske præsidentvalg lige her: https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/20826/usa-prsidentvalg/matches

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danske-spils-kunder-tror-pa-trump?releaseId=13603631

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu