PRM / Danske Vandværker henter direktør med solid ledelseserfaring

23. maj 2018 09:07 | Af: Ritzau Info
 

Den 1. august sætter Susan Münster sig i stolen som ny direktør i Danske Vandværker. Susan Münster kommer med en solid viden om vandbranchen, ligesom hun har et bredt netværk i og omkring hele forsyningssektoren.

Pressemeddelelse fra Danske Vandværker

I sin egenskab af direktør i Holbæk Forsyning har Susan Münster været ansvarlig for at etablere selskabet som en selvstændig forsyningsvirksomhed tilbage i 2010, og derefter har hun styret fusionsforløbet mellem kommunerne Holbæk, Lejre og Roskilde sikkert i havn – et fusionsforløb, der førte til, at forsyningsselskabet FORS blev dannet i 2016.

Danske Vandværkers nye direktør er uddannet ingeniør og har gennem sin karriere beskæftiget sig med forsyning – både i selskaber og i flere kommuner som teknisk direktør. Susan Münster har også stået i spidsen for at udvikle den kollektive trafikafvikling som driftsdirektør i Banedanmark. Senest har Susan Münster i regi af sit eget konsulentfirma hjulpet bestyrelser og ledelser med at udvikle deres virksomhed eller organisation. Organisationsudvikling og forandringsprocesser har været gennemgående træk i karrieren.

“Jeg er særdeles glad for, at Susan Münster nu skal være med til at videreføre og udvikle Danske Vandværker. Susan er en dygtig og erfaren leder, som jeg ser frem til at arbejde sammen med. Ligesom det er glædeligt, at det er et enigt ansættelsesudvalg, der peger på Susan, som vores nye direktør”, siger Ole Wiil, der er landsformand i Danske Vandværker.

Susan Münster begynder den 1. august, og de første måneder skal hun rundt i landet og møde medlemmerne.

“Jeg glæder mig meget til at hilse på medlemmerne og høre om de udfordringer, de har i det daglige. Jeg vil lytte opmærksomt og opfordre til dialog. Forhåbentlig får jeg en masse gode snakke, og jeg er naturligvis også spændt på at høre, hvordan medlemmerne oplever Danske Vandværker og alle de varer, vi har på hylderne”, siger Susan Münster og fortsætter:

“Vandsektoren er ekstremt spændende, men også en branche med mange udfordringer. Jeg glæder mig til at tage fat og finde løsninger for fremtiden”, siger Susan og understreger, at Danske Vandværker også er hendes forening, idet hun får leveret vand fra det forbrugerejede vandværk i Jægerspris.

Susan Münster er 54 år og bor med ægtefælle og et hjemmeboende barn ud af 2 børn i Jægerspris. Susan bruger fritiden på at rejse og løbe- og vandreture.

Spørgsmål? Kontakt pressemedarbejder i Danske Vandværker Dorthe G. Rasmussen, 2670 7106, dr@danskevv.dk.

Kontakt:

Dorthe G. Rasmussen, pressemedarbejder
Mobil 26 70 71 06

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danske-vandvaerker-henter-direktor-med-solid-ledelseserfaring?releaseId=12873461

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu