ANNONCE

PRM / Dansker vinder 8,8 millioner kr. i Eurojackpot

8. februar 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

En heldig dansker løb fredag aften med 2. præmien i Eurojackpot. Det udløser en gevinst på 8.838.424 kr.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Fredag aften var der hele 570 millioner kr. i 1. præmie på højkant i Eurojackpot.

Det var en tysker, som ramte den rigtige talkombination og blev mangemillionær, men en dansker fik en 2. præmie og kan se frem til at få sat 8,8 millioner kr. ind på bankbogen.

“Set med danske briller har det været nogle helt utrolige uger. I sidste uge vandt en dansker 206 millioner kr. i Vikinglotto. I onsdags vandt en anden en gevinst i samme lotteri på næsten 5 millioner kr. Og her til aften er der så endnu en dansker, som løber med en stor milliongevinst. Denne gang i Eurojackpot. Der er virkelig grund til at kippe med Dannebrog”, siger Pernille Mehl, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Vinderen, der har købt sin kupon i Menu i Aalborg, var ikke den eneste lotterispiller, der kan juble. 13 andre heldige vindere rundt om i Europa ramte nemlig også de fem vindertal og et af de to stjernetal, der udløser en 2. præmie.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen, der vil få tilbudt millionærrådgivning, som alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Eurojackpot kan spilles i Danmark, Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Polen, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien Sverige og Ungarn.

Vindertal:

7, 16, 22, 36, 44

Stjernetal:

3, 4

Kontakt:

Thomas Bille Winkel, pressechef i Danske Spil, 40 91 98 78, tobw@danskespil.dk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansker-vinder-88-millioner-kr-i-eurojackpot?releaseId=13587794

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu