ANNONCE

PRM / Danskerne bruger “coronatilskud” i soveværelset

12. oktober 2020 07:30 | Af: Ritzau Info
 

Som en del af regeringens genopretningspakke for den danske økonomi har op imod 2,2 millioner danskere i starten af oktober fået udbetalt et skattefrit engangstilskud på 1.000 kr.

Pressemeddelelse fra Escalate ApS

Formålet med tilskuddet er at stimulere dansk økonomi. Ved at give danskerne flere penge mellem hænderne, er håbet at danskerne tilsvarende bruger flere penge på forbrug. Nye tal fra shoppingportalen Eovendo viser, at danskerne bruger pengene til at forsøde tilværelsen i soveværelset.

Dyner, puder og sexlegetøj hitter hos danskerne

Salget af madrasser, dyner og puder steg således med mere end 25 % i dagene efter udbetalingen i forhold til tilsvarende periode i september. Salget af sexlegetøj mangedobledes og er i oktober på index 300 i forhold til september måned.

“Vi har generelt et godt indblik i, hvad danskerne køber online. Fx stiger salget af børnetøj i dagene efter udbetalinger af børnepenge og omkring nytår stiger salget hos webbutikker, der sælger kosttilskud og fitnessudstyr. I denne omgang blev vi en smule overraskede – og taget på sengen, om man vil.” udtaler Martin Østergaard fra Eovendo.

E-handlen trækker stadig

Det er især e-handlen, der har nydt godt af både genopretningspakken og udbetalingen af feriepengene. Tal fra Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) viser, at andelen af forbrugere der handler online, er støt stigende. Flere kunder handler nu oftere online, end de gjorde for blot et år siden.

Det er især inden for kategorierne dagligvarer, personlig pleje samt bolig & have, at danskerne shopper online. E-handlen er dertil blevet mere tilgængelig og hele 38 % af alle køb i august 2020 skete via en smartphone. Det er ny rekord og 8 %-point højere end samme periode i 2019.

Shoppingportalen Eovendo har ikke kun rabatter, udsalg og deals hos Danmarks mest populære webshops. Eovendo giver også cashback. Brugerne shopper som de plejer og får penge direkte ind på deres Eovendo-konto.

Brugerne kan tilgå Eovendo via deres computer, deres mobile enheder og via en særlig app., der kan downloades til brugerens smartphone. Denne giver brugerne en nem og enkel adgang til deres favorit-webshops og gør således kunderejsen kortere og et køb lettere.

Kontakt:

Martin Østergaard
martin@eovendo.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danskerne-bruger-coronatilskud-i-sovevaerelset?releaseId=13602213

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu