PRM / Danskerne vil have en familiebåd

20. marts 2019 19:30 | Af: Ritzau Info
 

En nylig brugerundersøgelse, gennemført af marineimportøren Jørgensen & Dahl, slår fast at danskerne er klar til at tage familien med på sejltur.

Pressemeddelelse fra Jørgensen & Dahl A/S

Brugerundersøgelsen blev gennemført på importørens egen hjemmeside www.mercurymarine.dk i løbet af december og januar, hvor der blev spurgt ind til præferencer til drømmebåden. Knap 200 personer valgte at deltage i undersøgelsen, og af de der reelt besvarede, havde hele 37 % en familiebåd med kahytsplads øverst på ønskesedlen.

Ingen tvivl om at det passer rigtig fint ind i sortimentet hos bådmærkerne Quicksilver og Bayliner. Begge populære bådmærker kommer i år med en helt nydesignet kahytsmodel, der henvender sig til den sportslige familie, med behov for overnatning til maksimalt 2 voksne og 2 børn.

Da Danmarks største bådudstilling BOATSHOW 2019 slog dørene op i Fredericias Messe C i weekenderne 22-24 februar og 28 februar til den 3 marts, var der da også stor interesse at spore fra de besøgende ved nyhederne.

Bayliners udgave hedder VR6 Cuddy, og byder på mange lækre detaljer både til soldyrkeren og til familien på ferietur ombord. Har familien hang til vandsport er det naturligvis ikke noget problem. Båden leveres både med Mercury indenbords MerCruiser motor såvel som højtydende Mercury påhængsmotor.

Quicksilvers nyhed hedder 675 Cruiser, og er uhørt elegant og lækker i designet. Som hos Bayliner er der plads til hele familien, med gennemtænkte detaljer hvad angår opbevaringsrum, kahytsplads, vandsport og komfort.

Klik her og design din egen Quicksilver

Klik her og find din foretrukne Bayliner

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danskerne-vil-have-en-familiebad?releaseId=13569749

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu