ANNONCE

PRM / Demokraternes præsidentkandidat hedder formentlig Sanders eller Biden

2. marts 2020 10:32 | Af: Ritzau Info
 

Super Tuesday løber af stablen i morgen, og her står Demokraterne overfor et skæringspunkt i det efterhånden indsnævrede felt af potentielle kandidater til posten som USAs næste præsident. Danske Spil vurderer, at Bernie Sanders og Joe Biden har de største chancer i det endelige kapløb med odds 1,90 og 2,70. Løber Michelle Obama med sejren, giver det pengene 90 gange igen.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Der er lagt op til spænding, når Super Tuesday for alvor åbner ballet for det amerikanske primærvalg. Her skal Demokraternes kandidater møde de delegerede fra blandt andet Californien og Texas. To af Demokraternes præsidentkandidater, Bernie Sanders og Joe Biden, er indtil videre Danske Spils favoritter til odds 1,90 og odds 2,70.

“Sanders prøvede lykken for fire år siden og tabte til Hillary Clinton. Nu ser det ud til, at han har fornyede chancer, og sammen med Biden vurderer vi de to kandidater til at have de største chancer. Biden kom godt fra start og kan trække på sin erfaring som Obamas vicepræsident. Spørgsmålet er, om vælgerne vil have en progressiv kandidat i Sanders, eller en mere garvet mand som Biden”, fortæller oddsansvarlig i Danske Spil Peter Emmike.

Der er imidlertid lang vej til Det Hvide Hus for både Sanders og Biden. Imens Trump giver odds 1,60 for at fortsætte fire år mere i det ovale værelse, giver Biden odds 6,00. Bedre står det til for Sanders, der giver odds 4,00 – men med en komfortabel margen til Trump. Spørgsmålet er derfor, hvor meget Super Tuesday kan rykke for de to kandidaters positioner internt hos Demokraterne.

“Super Tuesday er en del af det uforudsigelige game, hvor kandidaterne for alvor skal op på dupperne. Ikke nok med, at primærvalgene for alvor bliver skudt i gang – vi ved også, at det er her, banen bliver kridtet op af de kandidater, der har potentialet til at slå Trump”, siger Peter Emmike.

Danske Spils odds peger lige nu i retning af, at Sanders tager duellen op mod Trump. Ifølge Danske Spil betyder det dog ikke, at det er spillernes favorit.

“Joe Biden startede ud med at ligge relativt lunt i svinget på odds mellem 4,00 og 5,00, og gav kortvarigt odds 1,90. Bidens popularitet har været relativt jævn, og efter Danske Spils vurdering ånder han Sanders i nakken. Det kan vi også se på vores spillere, da Biden er kundernes mest spillede kandidat indtil videre”, fortsætter Peter Emmike.

Efter weekendens afstemning i South Carolina var Biden storvinderen af de delegeredes stemmer. Det står derfor klart, at Biden har en reel chance mod Sanders – hvis ikke andre kandidater overhaler dem indenom.

Demokraterne har nemlig også andre kandidater at vælge imellem, blandt andre Michael Bloomberg. Danske Spil vurderer milliardæren og den tidligere borgmester i New York til at være Demokraternes hemmelige kort, der kan overraske senere i forløbet.

“Bloomberg har brugt rigtig mange penge på sin præsidentkampagne og har bl.a. indrykket et hav af tv-reklamer op til Super Tuesday, og det bliver interessant at se, om han har tag i vælgerne”, siger Peter Emmike.

Hedder den amerikanske præsident Bloomberg efter præsidentvalget giver det pengene 16,00 gange igen. Skulle Michelle Obama overraskende melde sig på banen og blive valgt som præsident, giver det pengene 150 gange igen.

Kontakt:

Kontakt vores presseafdeling Presseafdelingen tlf.: 30851785 email: kommunikation@danskespil.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/demokraternes-praesidentkandidat-hedder-formentlig-sanders-eller-biden?releaseId=13589149

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu