ANNONCE

PRM / Den nye fælles skole på Østerbro skal hedde …

29. februar 2020 09:42 | Af: Ritzau Info
 

Fredag fik den nye, fælles skole på Østerbro sit navn: Østerbroskolen. Navnet blev fundet efter en konkurrence, som kun eleverne fra de to skoler kunne deltage i.

Pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune

Så kom dagen, hvor den nye, fælles skole på Østerbro fik sit navn: Østerbroskolen. Det blev her til eftermiddag afsløret ved et åbent arrangement på Lindeskovskolen, hvor en masse forventningsfyldte elever, lærere og borgere var mødt op.

Der var velkomsttaler af Carsten B. Pedersen, skoleleder på Østerbroskolen, og formand for Børn, Familie og Uddannelsesudvalget, Simon Hansen. Herefter kom det, de fleste havde ventet spændt på: afsløringen af det nye navn.

Alle elever på Lindeskovskolen og Østre Skole har haft mulighed for at komme med deres bud på, hvad den nye skole skal hedde. Der var flere elever, der havde budt ind med Østerbroskolen, så vinderen blev fundet ved lodtrækning. Det var Lara fra 3. klasse på Østre Skole, der løb med sejren. Som Lara så fint begrundede: “Jeg synes, skolen skal hedde Østerbroskolen, fordi den ligger på Østerbro.” Hun er nu den heldige vinder af en biograftur til hele sin årgang – på både Lindeskovskolen og Østre Skole. Stort tillykke til Lara – og ikke mindst et stort tillykke til Østerbroskolen med det nye navn.

Arrangementet blev sluttet af med fællessang, hurra og is til alle eleverne.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/den-nye-faelles-skole-pa-osterbro-skal-hedde-?releaseId=13589112

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu