ANNONCE

PRM / Desinfektionsfrontløberen UVD Robots bliver hædret med prestigefyldt pris

19. november 2020 17:10 | Af: Ritzau Info
 

Skift IDEA Awards har kåret UVD Robots, et brand ejet af Blue Ocean Robotics, som vinder af kategorien “Leader in Designing Safety”

Pressemeddelelse fra Blue Ocean Robotics

Skift har har valgt det danske UVD Robots® som vinder af kategorien “Designing Safety” ved 2020 IDEA Awards. UVD Robots, der er et brand ejet af servicerobot-koncernen Blue Ocean Robotics, er anerkendt som førende inden for desinfektion. UVD Robots’ produkter kombinerer UV-C teknologi med autonom robotteknologi, hvilket skaber en løsning i hospitalskvalitet til hotelbranchen og skaber et sikkert miljø for både rejsende og ansatte.

“Blue Ocean Robotics og UVD Robots er beæret over at modtage “Designing Safety” prisen ved dette års Skift IDEA Awards,” siger Per Juul Nielsen, CEO i UVD Robots, og fortsætter: “Den største fordel ved UVD Robotten er dens enkelthed. En UVD Robot passer perfekt ind i den daglige rengøringsrutine, på et hotel, i en lufthavn på en togstation- eller i et konferencecenter, idet den arbejder autonomt som en del af teamet og udfører vigtige UV-C desinfektioner mod skadelige mikroorganismer”.

Siden 2018 har UVD Robots aktivt fjernet vira og bakterier med en succesrate på 99.99% i over 60 lande. UVD robotter anvender en gennemprøvet metode af lysfotoner, der deaktiverer skadelige patogener både i luften og på overflader.

Claus Risager, CEO i Blue Ocean Robotics og bestyrelsesformand i UVD Robots, giver et eksempel på robottens effektivitet: “I en typisk rengøringscyklus desinficerer en enkelt UVD robot effektivt mere end 30 hotelværelser på 5-6 minutter pr. værelse. Rejsebranchen drager fordel af UVD robotterne, da de aktivt bruges i lufthavne, hoteller, togstationer, butikscentre, farmaceutiske virksomheder, krydstogtskibe, og fitnesscentre.”

UVD Robots er en velfortjent vinder inden for design af en løsning, der skaber tryghed og sikkerhed for rejsende.

“Med flere hundrede nomineringer til hver af de 14 kategorier i Skift IDEA Awards repræsenterer dette års vindere tilsammen det, der vil definere fremtidens rejsebranche. Jeg vil anbefale, at enhver i rejseindustrien udforsker denne liste med en beskrivelse af de velfortjente vindere af Skift IDEA Awards 2020,”, Matt Heidkamp, Director of Creative Strategy, Skift.

Kontakt:

Merima Cikotic, Head of PR & Marketing, Blue Ocean Robotics Group
+45 71995606, mc@blue-ocean-robotics.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/desinfektionsfrontloberen-uvd-robots-bliver-haedret-med-prestigefyldt-pris?releaseId=13604783

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu