ANNONCE

PRM / Det amerikanske præsidentvalg – Trump vs. Biden

1. oktober 2020 13:49 | Af: Ritzau Info
 

Historiker Finn Madsen holder et utraditionelt og til tider provokerende oplæg om det forestående amerikanske præsidentvalg med efterfølgende debat. Det sker mandag den 19. oktober kl. 19.00-21.00 på Næstved Bibliotek.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Den 3. november går amerikanerne til præsidentvalg, og den ekstremt spændende valgkamp er i fuld gang. Bliv klædt på til at følge den ved dette foredrag, der blandt andet ser på, hvordan corona-pandemien har vendt op og ned på alting, inklusive den hidtil så stærke amerikanske økonomi. Det har gjort valgets udfald endnu mere uforudsigeligt end ellers.

Foredragsholder, samfundsforsker og historiker Finn Madsen vil i sit oplæg berøre emner som racisme, indvandring, kriminalitet, våbenlovgivning, fattigdom, forsvar, energispørgsmål og handelspolitik i dagens USA.

To meget forskellige mænd
Finn Madsen vil også tegne et billede af de to præsidentkandidater, Donald Trump og Joe Biden. Vi ved efterhånden, hvad Donald Trump står for, men hvem er hans udfordrer Joe Biden egentlig – udover at han var vicepræsident i otte år under Barack Obama? Er han manden, der kan bygge bro mellem republikanere og demokrater og forene den splittede nation?

Foredraget finder sted mandag den 19. oktober kl. 19.00-21.00 på Næstved Biblioteks Lille Scene. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk

Næstved Bibliotek tager alle de nødvendige forholdsregler i forbindelse med corona og sørger for god afstand og håndsprit.

Kontakt:

Mads Dyhr-Rasmussen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4124, mail majra@naestved.dk

Lena Lund Olsen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4021, mail leols@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/det-amerikanske-praesidentvalg-trump-vs-biden?releaseId=13601196

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu