PRM / Det Kongelige byder på Ballet og bobler

3. maj 2018 13:14 | Af: Ritzau Info
 

Når arbejdsdagen går på hæld, kan du forlænge din dag med Det Kongelige Teaters helt nye tiltag “Ballet og bobler”, der samler musik, ballet og skuespil i et kulturelt kinderæg

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Lad regnearket blive på kontoret, udsæt støvsugningen derhjemme og tag et velfortjent afbræk fra hverdagen. Ballet og bobler er en aften fuld af sanseindtryk og med velvære, afslapning og hygge som vigtigste formål. Forestillingen varer 45 minutter og har premiere i Skuespilhuset d. 15. maj.

“Når du har fået fri fra arbejde og ikke er helt parat til at tage hjem endnu, så kom ind og se Ballet og bobler,” siger balletmester Nikolai Hübbe. “Tag en god ven, en god veninde, måske en kollega fra arbejde under armen og sæt jer i salen. Så får i et ord med på vejen, et stykke musik, en champagne-cocktail – bobler skal der til – og et stykke dans.”

Skuespilleren der byder dig velkommen er Karen-Lise Münster, hvorefter en lille gruppe dygtige musikere tager over. Til sidst kan du opleve eller genopleve Akram Khans Vertical Road, der hver gang efterlader publikum målløse.

Læn dig tilbage, slap af og lad dine sanser blive stimuleret af såvel balletten og musikken som boblerne.

Kontakt:

PR og presseansvarlig, ballet Anna-Katarina Gravgaard tlf.: +45 61 70 84 94 email: akgr@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/det-kongelige-byder-pa-ballet-og-bobler?releaseId=12767442

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu