ANNONCE

PRM / Det Kongelige Teater aflyser forestillinger

7. april 2020 13:40 | Af: Ritzau Info
 

Alle indendørs og udendørs forestillinger samt aktiviteter aflyses til og med 31. juli. Berørte publikummer kontaktes direkte

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

I lyset af regeringens udmeldinger 6. april har Det Kongelige Teater aflyst alle forestillinger og publikumsvendte aktiviteter frem til 31. juli (resten af sæson 2019/20). Dette inkluderer også Sommerballet og Opera i det fri over hele landet inklusive de planlagte opførelser af disse i august. Rundvisninger, foyeraktiviteter, udendørs forestillinger og koncerter, gæstespil og turneer er også aflyst frem til 31. juli.

Alle publikummer med billet til de berørte forestillinger vil blive kontaktet direkte af Det Kongelige Teater efter påske. Vores kundeservice er lukket i påsken, men vil åbne for henvendelser igen 14. april kl. 9.00. Vi beder om forståelse for, at der kan være nogen ekspeditionstid i lyset af de mange bestillinger, som skal håndteres.

Aflysningen omfatter også opførelsen af J.R.R. Tolkiens Hobbitten i Dyrehaven i maj/juni 2020. Hobbitten udskydes med et år, således at Hobbitten får premiere 21. maj 2021 i Dyrehaven og ved Moesgaard i Aarhus 20. maj 2022.

Publikum med billet til Hobbitten i 2020 eller 2021 har automatisk billetter til året efter og kan gebyrfrit skifte til evt. anden dato i spilleperioden. Hvis der er publikum, som ikke længere ønsker at bruge deres billetter, vil teatret naturligvis refundere dem. Alle vil blive kontaktet af teatret efter påske – også her beder vi om forståelse for, at der kan være nogen ekspeditionstid i lyset af de mange bestillinger, som skal håndteres.

Det har været nødvendigt både at udskyde forestillingerne i 2020 og i 2021 for at minimere de meget store økonomiske konsekvenser i denne situation, da eksempelvis den fysiske produktion til Dyrehaven allerede er meget langt fremskreden.

Det Kongelige Teater tilbyder hele Danmark en vifte af gratis digitale oplevelser på www.kglteater.dk/xtra, hvor publikum både kan få indblik i teatrets arbejde, møde vores ansatte, bruge digitale skolematerialer og streame hele opførelser af ballet, opera, skuespil og koncerter.

Vi glæder os til, at vi kan ses igen i vores sale og på scener i hele Danmark.

Kontakt:

Leder af PR & formidling Christian Bækholm tlf.: +45 20149646 email: chba@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/det-kongelige-teater-aflyser-forestillinger?releaseId=13591579

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu