ANNONCE

PRM / Det Kongelige Teater afslører ny sæson

4. maj 2020 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Hele Danmark er inviteret med, når Det Kongelige Teater præsenterer sæson 20/21 live på Facebook

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Selvom scenerne er lukkede på grund af corona-situationen, er der masser af liv i Det Kongelige Teater. Derfor kan vi nu løfte sløret for den kommende sæson, der byder på overraskelser, klassikere, udendørs eventyrbrag, musikforestillinger, stjernestøv og masser af scenekunst til hele landet.

Som følge af nedlukningen vil sæsonen i år blive offentliggjort live på Facebook. Her vil teaterchef Kasper Holten guide seerne og pressen gennem sæsonpræsentationer fra balletmester Nikolaj Hübbe, operachef John Fulljames og skuespilchef Morten Kirkskov.

Kort sagt: Vi kan ikke vente med at åbne vores huse for vores fantastiske publikum igen – indtil da kan man få hele overblikket over den spritnye sæson til denne onlinepræsentation.

Begivenheden er naturligvis åben for alle, så følg med live på Det Kongelige Teaters Facebookside 12. maj. kl. 9.00.

Har du ikke mulighed for at se med live, kan du efterfølgende finde hele afsløringen på Det Kongelige Teaters digitale scene, KGL Xtra, på teatrets hjemmeside.

Vi har mange spændende nyheder, så vi håber, at I vil se med!

Det Kongelige Teater – gør din verden større.

Kontakt:

Leder af PR & formidling Christian Bækholm tlf.: +45 20149646 email: chba@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/det-kongelige-teater-afslorer-ny-saeson?releaseId=13592694

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu