ANNONCE

PRM / Det Kongelige Teater klar med ny onlineforestilling

28. april 2020 12:30 | Af: Ritzau Info
 

Googleren har premiere på Det Kongelige Teaters Facebookside tirsdag d. 5. maj kl. 20 og kan efterfølgende streames gratis på KGL Xtra

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

I påsken havde Det Kongelige Teater premiere på onlineforestillingen Karantæne, som allerede er blevet set af 18.000 publikummer. Nu er teatret klar med en ny onlineforestilling.

Googleren er ny dansk dramatik og skulle have haft urpremiere i Skuespilhuset d. 30. april men måtte aflyses pga. coronavirus. Dramatiker Julie Glargaard har efterfølgende omskrevet Googleren til en ny onlineforestilling.

Glargaard sætter med Googleren en barsk del af virkeligheden under lup med en monolog om en indholdsmoderator, hvis job er at overvåge vores digitale færden.
Forestillingen sætter fokus på, hvad der sker med et menneske, der dagligt skal rumme verdens ondskab og gennemse videoer af halshugninger, børneporno og tortur.
Mads Rømer Brolin-Tani spiller manden, der har påtaget sig opgaven at være vores allesammens mentale ambulancefører.

Googleren vises på Det Kongelige Teaters Facebookside tirsdag d. 5. maj kl. 20 og kan efterfølgende streames på KGL Xtra, indtil vi må mødes igen.

“Vi havde glædet os til at kunne præsentere mere ny dansk dramatik i form af denne stærke monolog på Det Kongelige Teater, men når vi nu ikke kan mødes, er vi glade for, at vi har mulighed for at vise Googleren på Facebook og KGL Xtra. Det er ikke for sarte sjæle, så vi anbefaler en aldersgrænse på 16 år,” udtaler skuespilchef Morten Kirkskov.

Googleren er udviklet i Det Kongelige Teaters dramatikerlaboratorium KGL Dansk. KGL Dansk er støttet af Bikubenfonden.

Læs mere om forestillingen HER

Kontakt:

PR- og presseansvarlig, skuespil og børneaktiviteter Annette Julie Berg tlf.: 40860003 email: ajbe@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/det-kongelige-teater-klar-med-ny-onlineforestilling?releaseId=13592372

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu