ANNONCE

PRM / Det perfekte match: Oral-B og V6 går sammen og lancerer nyt dentalt tyggegummi

22. april 2020 07:49 | Af: Ritzau Info
 

V6 og Oral-B er gået sammen om at skabe et nyt sukkerfrit tyggegummi, der passer ekstra godt på dine tænder, så du kan smile endnu større. Måske er det lige nu, at vi har brug for netop det?

Pressemeddelelse fra Mondelez Danmark

Oral-B og V6 er begge førende inden for produkter til tandpleje. Hvor Oral-B udvikler innovative mundhygiejneprodukter som tandpasta, mundskyld og elektriske tandbørster, er V6 det ikoniske dentale tyggegummibrand, der hjælper med at passe på dine tænder mellem måltider. Nu er de gået sammen om at skabe en ny tyggegummivariant, som udover at sikre frisk ånde også giver god beskyttelse af tænderne.

I løbet af en dag indtager du meget forskelligt mad og drikke, som udsætter dine tænder for syreangreb. Det nye V6 Oral-B tyggegummi indeholder fluor, som er en vigtig ingrediens til at beskytte dine tænder. Samtidig hjælper det med mineraliseringen, at neutralisere plaksyrer og dermed mindske risikoen for huller i tænderne. Med sundere tænder følger flere smil – og måske er det netop dét, som vi har brug for lige nu?

V6 Oral-B kommer i en praktisk blisterpakke, der passer perfekt i tasken eller lommen. Der lanceres to populære smagsvarianter med spearmint og peppermint, som forhandles i velassorterede supermarkeder og convenience butikker i Danmark.

Vejledende pris: 3-pack; 29,50 kr., 1-pack: 11,50 kr.

*Sukkerfrit tyggegummi bidrager til at neutralisere plaksyrer. Den gavnlige effekt opnås når 1-2 stykker tyggegummi tygges i mindst 20 minutter, mindst tre gange om dagen, efter indtag af mad eller drikke. Nydes som en del af en varieret og balanceret kost og en sund livsstil. Overdreven brug kan virke afførende. “Oral-B” brugt med licens fra P&G.

Kontakt:

For mere information og billeder i høj opløsning:

Anna Stolfer
Senior Brand Manager, Mondelez
Tlf: +45 3273 5688
E-mail: anna.stolfer@mdlz.com

Caroline Kjærbye-Thygesen
Mindshare
Mail: caroline.thygesen@mindshareworld.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/det-perfekte-match-oral-b-og-v6-gar-sammen-og-lancerer-nyt-dentalt-tyggegummi?releaseId=13592127

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu