ANNONCE

PRM / Det rullende madværksted besøger Nykøbing Falster

6. juli 2020 11:58 | Af: Ritzau Info
 

Fra 6. til 8. juli kan lokale borgere og sommergæster kigge forbi Kulturfabrikken i Nykøbing Falster, hvor et rullende madværksted byder på en gratis bid madlavning.

Pressemeddelelse fra Madkulturen

I løbet af de næste syv uger vil et mobilt udekøkken gæste en række danske byer fordelt over hele landet med et hold af professionelle hverdagskokke. De vil bistå feriegæster og lokale indbyggere i at lave lækker og let sommermad.

Det rullende madværksted sendes ud i det danske sommerland som en del af regeringens sommerpakke, der blev lanceret sidst i juni, og som blandt andet skal styrke lokalt erhvervsliv og øge turismen.

Madlavning med lokale råvarer

Nykøbing Falster er valgt som ét af stoppene på madværkstedets sommerturné, hvor det gør ophold ved Kulturfabrikken fra d. 6.-8. juli.

De lokale råvarer og egnsspecifikke retter vil være i centrum for madlavningen, og kodeordet for initiativet er, at alle skal kunne være med. Der er plads til cirka 20 personer ved gryderne ad gangen.

Det er gratis og uden tilmelding at deltage.

Sommerturnéen arrangeres og afholdes af Madkulturen, der er en selvejende institution under Miljø- og Fødevareministeriet.

Fakta

Hvor: Kulturfabrikken, Industrivej 10, 4800 Nykøbing Falster

Hvornår: 6.-8. juli, kl. 10:00-16:00

Læs mere: www.madkulturen.dk/sommer

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/det-rullende-madvaerksted-besoger-nykobing-falster?releaseId=13596570

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu