PRM / Det vælter ind med tilmeldinger til årets Gymnastikskole i Rødding

7. juni 2018 11:31 | Af: Ritzau Info
 

Sidste år var der et rekordstort deltagerfelt ved DGI Sydvests Gymnastikskole i Rødding Centret, og allerede nu er der ved at være fyldt op til dette års gymnastikskole.

Pressemeddelelse fra DGI

DGI Sydvests Gymnastikskole i Rødding Centret var sidste år en stor succes, hvor 102 børn var samlet om gymnastikaktiviteter. Succesen ser ud til at forsætte i år, hvor 71 børn allerede har sikret sig en plads.

“De børn som tilmelder sig kan se frem til at udfolde sig til masser af gymnastik i et fedt fællesskab”, udtaler Steffen Bruun Erichsen, konsulent ved DGI Sydvest. Gennem spring på måtte og trampoliner, saltoer, serier til musik og andre spændende øvelser får børnene udvidet deres horisont og skabt nye venskaber.

Formålet med gymnastikskolen er at give børn i alderen 6-10 år nogle spændende dage i deres sommerferie fyldt med aktiviteter, der kan inspirere dem til at begynde eller forsætte med at være aktive. Noget der sidste år virkelig kunne samle mange børn i Rødding Centret.

DGI Sydvests Gymnastikskole for gymnastikinteresserede børn i alderen 6-10 år finder i år sted i Rødding Centret i uge 32 fra mandag den. 6. august til og med onsdag den. 8. august 2018. Tilmeldingsfristen er 22. juli 2018.

Lejren er UDEN overnatning og fra kl. 9-15 hver dag. Børnene får frokost og forfriskninger i løbet af dagene. Hvert barn får udleveret en DGI drikkedunk og en DGI gymnastikpose. Lejeren slutter onsdag 8. august med en gymnastikopvisning for forældre/bedsteforældre som forventes at starte omkring kl. 14.00.

Kontakt:

Steffen Bruun Erichsen
Mail: sbe@dgi.dk
Telefon: 29 60 95 03

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/det-vaelter-ind-med-tilmeldinger-til-arets-gymnastikskole-i-rodding?releaseId=13006547

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu