PRM / DFDS investerer DKK 300 mio. i svovlrensere til Middelhavsflåde

11. september 2018 14:50 | Af: Ritzau Info
 

For at overholde ny miljølovgivning om svovludledning fra skibe vil DFDS installere svolvrensere (scrubbere) på 12 fragtfærger, der opererer mellem Tyrkiet, Italien, Grækenland og Frankrig.

Pressemeddelelse fra DFDS A/S

I dag har DFDS besluttet at investere DKK 300 mio. i såkaldte scrubbere til vores 12 fragtfærger, der opererer på vores rutenetværk mellem Tyrkiet og Italien, Frankrig og Grækenland. Med denne investering vil DFDS overholde den nye globale lovgivning for at begrænse emission af svovl fra skibe, der gælder fra 2020. Ifølge reglerne skal skibe anvende brændstof med mindre end 0,50% svovlindhold eller benytte andre midler, såsom scrubbere, der kan fjerne svovl fra røgen med mindst en tilsvarende effekt på svovlemissionerne.

Investeringen er baseret på scrubber-strategien, der blev sat i søen i 2015 ved overgangen til grænsen på 0,1% svovlindhold for skibe på ruter i Nordeuropa. Denne strategi har vist sig at være en succes i såvel et miljømæssigt som et operationelt og forretningsmæssigt perspektiv.

“Vi er glade for allerede nu at starte forberedelsen af vores rutenetværk i Middelhavet til det nye globale regelsæt, der træder i kraft i 2020. Investeringen vil være til gavn for miljøet og sundheden for mennesker, der bor tæt på havne og kyster, og give både operationelle og økonomiske synergier, som vores omfattende erfaring og viden om skrubberteknologi vil hjælpe os med at nå,” siger Niels Smedegaard, CEO for DFDS.

DFDS har fundet, at det såkaldte hybrid-scrubbersystem er den bedste løsning for Middelhavet. Hybridsystemet gør det muligt at rense svovlet ud af udstødningsgassen både i en åben og lukket proces.

I 2009 var DFDS et af de første danske rederier, der begyndte at teste scrubberteknologi ved at installere et scrubbersystem på en færge. Siden da er 17 skibe udstyret med scrubbere. Med den seneste investering er 29 ud af 49 færger udstyret med scrubbere.

De 12 scrubbere leveres af ME Production, en dansk udvikler og producent af tilpassede emissionsreduktionssystemer til marine applikationer, som DFDS har samarbejdet med tidligere. Installationen forventes at begynde allerede i december i forbindelse med forlængelse af et af skibene.

Kontakt:

Vice President, Group Communications Gert Jakobsen tlf.: +45 24 40 00 43 email: gert.jakobsen@dfds.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dfds-investerer-dkk-300-mio-i-svovlrensere-til-middelhavsflade?releaseId=13515942

Del:

| Af: Ritzau Info
 
Står du og skal til at flytte?
Foto: Heymate.

Hos Alpha Container, kan du nemlig leje en container, som du kan flytte alle dine ejendele fra A til B med.

En container hjælper dig med at have langt mere plads end en almindelig trailer, og gør dermed de mange køreture til meget få. Du kan nemlig ved hjælp af udlejning af en container gøre det muligt, at køre få gange, samtidig med, at du kan være sikker på, at dine ejendele når uskadt frem.

Du kan af den årsag spare en masse tid og ressourcer ved at få hjælp til flytningen. Ydermere, kan du også få hjælp til, at få dine ting båret ind i dit nye hjem, så hele situationen bliver langt mere overkommelig til at tilgå.

Der vil altså være ekstra hjælpende hænder, som kan hjælpe med at bære den tunge sofa ind i stuen og dobbeltsengen op af trappen. Så frygt ej, hvis du står midt i flytte-kaosset, hjælpen findes hos Alpha Containers.

En container til enhver anledning

Hvis du ikke står midt i at skulle til at flytte, men har brug for en container til en anden lejlighed, er dette også en mulighed.

Alpha Container lejer nemlig containere til enhver lejlighed. Så hvis du eksempelvis står som virksomhed, og skal have fragtet noget særligt gods, kan du leje en container til dette. Du kan også leje en kontorcontainer, hvis du er en virksomhed, som for en kort periode har brug for mere skrivebordsplads, eller hvis din virksomhed uventet vækster, og der ikke er plads til nye kollegaer på kontoret.

Der findes altså mange måder at bruge en container på, og Alpha Container tilgodeser og kan imødekomme disse behov.

De tilbyder ikke kun den traditionelle container, men har et kæmpe udvalg af forskellige containere i forskellige størrelse og med forskellige funktioner.

Lej din egen container

Du kan altså igennem Containerleje få fat i  lige præcis den container, som du står og mangler i din situation.

Du kan både som privatperson og som virksomhedsindehaver gøre brug af de mange forskellige containere. Det er stort set kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan du vil benytte containerne, og Alpha Container står klar, hvis du ønsker en container, som kan imødekomme dine specielle og personlige krav.

De kan dermed tilbyde dig containere i forskellige størrelser og til forskellige formål alt efter hvad du skal bruge den til. Virksomheden, har over 20 års erfaring med containere og gør dem dermed, til nogle af de mest velvidende på markedet.

Dermed kan du også søge vejledning hos firmaet, hvis du står med et projekt, som muligvis kunne bruge en container til at blive fuldendt. Der findes ingen dumme spørgsmål, og indehaverne af Alpha Container, står klar til at hjælpe dig.

Produceret af Heymate.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu