ANNONCE

PRM / DGI Byen lukker midlertidigt i forbindelse med Covid-19

12. marts 2020 17:15 | Af: Ritzau Info
 

HVORNÅR 12-27. marts 2020
HVEM DGI Byen
HVAD Lukning af alle idrætsområder, Vandkulturhuset, Skyttehuset og Bowling
FØLG MED www.dgibyen.dk

Pressemeddelelse fra DGI Byen

I DGI Byen sætter vi vores gæsters sikkerhed og helbred allerhøjest. Vi følger derfor myndighedernes anbefalinger og opfordring til at udvise samfundssind fra 11. marts og holder Vandkulturhuset, Idrætshallerne, Skyttehuset og Bowling lukket frem til 27. marts. Stort set alle medarbejdere er sendt hjem, så kun minimalbemanding af telefoner og servicefunktioner møder ind fra i dag.

Vores medarbejdere sidder klar til at ombooke og besvare spørgsmål, hvis du har betalte billetter og bookinger i disse områder. Find kontaktnumre på www.dgibyen.dk. Foreninger og institutioner, der træner i vores lokaler, kan kontakte Københavns Kommune på side https://www.kk.dk/artikel/folkeoplysende-foreninger-0.

Arrangementer i Øksnehallen i marts er udsat eller aflyst, men vi har åbent i CPH Hotel og for små møder under 100 personer i CPH Conference.

DGI Byen beklager enhver ulejlighed i forbindelse med lukningen, og opfordrer alle til at følge myndighedernes anbefalinger og passe godt på sig selv og hinanden.

Vi opdaterer løbende evt. nyt tiltag på vores hjemmeside www.dgibyen.dk, hvor man også kan finde kontaktdata til de forskellige aktiviteter og forretningsområder.

Kontakt:

For yderligere information, pressebilleder eller interview.

DGI Byen
Head of Marketing & Communications Anne Liisberg
Email: presse@dgi-byen.dk eller Mobil +45 2279 0158

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dgi-byen-lukker-midlertidigt-i-forbindelse-med-covid-19?releaseId=13589920

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu