PRM / Disruptionrådet til Viborg: Drøfter dataetik og ungdomsuddannelser

12. september 2018 10:04 | Af: Ritzau Info
 

Regeringens Disruptionråd holder torsdag og fredag møde i Viborg. Medlemmerne besøger som optakt flere virksomheder i det midtjyske.

Pressemeddelelse fra Beskæftigelsesministeriet

Regeringens Disruptionråd sætter torsdag og fredag punktum for en serie møder rundt om i landet, hvor medlemmerne over to dage er mødtes for at diskutere, hvordan danskerne bliver godt rustet til fremtidens arbejdsmarked. Rådets ottende møde foregår i Viborg, hvor blandt andet dataetik og ungdomsuddannelser er på dagsordenen.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen siger:

– Ny teknologi kan potentielt give kæmpe gevinster for virksomhederne, den enkelte borger og samfundet som helhed. Digitale løsninger stiller os også foran nye, etiske spørgsmål. Fx hvad vi vil være med til, at data om os bliver brugt til. Hvis vi har klare retningslinjer på dataområdet, så kan det blive en konkurrencefordel for danske virksomheder, og det er blandt andet det, vi skal diskutere, når Disruptionrådet mødes i Viborg.

Regeringens Disruptionråd består af ministre, forskere, erhvervsledere og arbejdsmarkedets parter og har over det seneste halvandet år holdt syv møder rundt om i landet, hvor de har drøftet fremtidens arbejdsmarked og de muligheder og udfordringer, teknologien giver.

En rapport om arbejdet i Disruptionrådet lanceres ved et afsluttende møde i december.

Som optakt til mødet i Viborg besøger Disruptionrådet en række virksomheder i Midtjylland.

  • Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen besøger Grundfos torsdag kl. 10 sammen med bl.a. DA’s administrerende direktør Jacob Holbraad, formand for LO Lizette Risgaard og formand for FTF Bente Sorgenfrey.
  • Finansminister Kristian Jensen besøger Jysk Display i Viborg torsdag kl. 10.
  • Innovationsminister Sophie Løhde besøger Center for Offentlig Ledelse på Aarhus Universitet torsdag kl. 10.
  • Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers besøger Arlas Innovationscenter i Aarhus torsdag kl. 9.30.

Pressen har adgang til besøget mod forevisning af gyldigt pressekort. Journalister skal kontakte de enkelte ministeriers presseafdelinger, hvis man vil deltage.

Se mere om Regeringens Disruptionråd her.

Kontakt: Beskæftigelsesministeriets pressevagt: 5123 2830.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/disruptionradet-til-viborg-drofter-dataetik-og-ungdomsuddannelser?releaseId=13529742

Del:

| Af: Ritzau Info
 
Står du og skal til at flytte?
Foto: Heymate.

Hos Alpha Container, kan du nemlig leje en container, som du kan flytte alle dine ejendele fra A til B med.

En container hjælper dig med at have langt mere plads end en almindelig trailer, og gør dermed de mange køreture til meget få. Du kan nemlig ved hjælp af udlejning af en container gøre det muligt, at køre få gange, samtidig med, at du kan være sikker på, at dine ejendele når uskadt frem.

Du kan af den årsag spare en masse tid og ressourcer ved at få hjælp til flytningen. Ydermere, kan du også få hjælp til, at få dine ting båret ind i dit nye hjem, så hele situationen bliver langt mere overkommelig til at tilgå.

Der vil altså være ekstra hjælpende hænder, som kan hjælpe med at bære den tunge sofa ind i stuen og dobbeltsengen op af trappen. Så frygt ej, hvis du står midt i flytte-kaosset, hjælpen findes hos Alpha Containers.

En container til enhver anledning

Hvis du ikke står midt i at skulle til at flytte, men har brug for en container til en anden lejlighed, er dette også en mulighed.

Alpha Container lejer nemlig containere til enhver lejlighed. Så hvis du eksempelvis står som virksomhed, og skal have fragtet noget særligt gods, kan du leje en container til dette. Du kan også leje en kontorcontainer, hvis du er en virksomhed, som for en kort periode har brug for mere skrivebordsplads, eller hvis din virksomhed uventet vækster, og der ikke er plads til nye kollegaer på kontoret.

Der findes altså mange måder at bruge en container på, og Alpha Container tilgodeser og kan imødekomme disse behov.

De tilbyder ikke kun den traditionelle container, men har et kæmpe udvalg af forskellige containere i forskellige størrelse og med forskellige funktioner.

Lej din egen container

Du kan altså igennem Containerleje få fat i  lige præcis den container, som du står og mangler i din situation.

Du kan både som privatperson og som virksomhedsindehaver gøre brug af de mange forskellige containere. Det er stort set kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan du vil benytte containerne, og Alpha Container står klar, hvis du ønsker en container, som kan imødekomme dine specielle og personlige krav.

De kan dermed tilbyde dig containere i forskellige størrelser og til forskellige formål alt efter hvad du skal bruge den til. Virksomheden, har over 20 års erfaring med containere og gør dem dermed, til nogle af de mest velvidende på markedet.

Dermed kan du også søge vejledning hos firmaet, hvis du står med et projekt, som muligvis kunne bruge en container til at blive fuldendt. Der findes ingen dumme spørgsmål, og indehaverne af Alpha Container, står klar til at hjælpe dig.

Produceret af Heymate.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu