ANNONCE

PRM / Djøf styrker det strategiske arbejde

23. oktober 2020 09:28 | Af: Ritzau Info
 

Djøf ansætter ministersekretær fra Finansministeriet som ny cheføkonom. Og udpeger ny politisk chef.

Pressemeddelelse fra Djøf

Efter 6 år i Finansministeriet, har chefkonsulent Anne Assenholm Nielsen, 31 år, valgt at skifte job til en nyoprettet stilling som cheføkonom i Djøf.

Stillingen er en udløber af Djøfs strategi “Form Fremtiden Sammen”, hvor Djøf rækker ud over sig selv for at bidrage til at skabe fremtidens løsninger for velfærdssamfundet.

– Jeg ser frem til at bruge mine kompetencer fra centraladministrationen til at gøre Djøf endnu bedre for medlemmerne. Djøf har vedtaget en spændende strategi, som jeg vil gerne vil bidrage til at realisere. Det er spændende at få mulighed for at være med til at udvikle og skabe forandring, siger Anne Assenholm Nielsen.

Hun er uddannet i statskundskab fra Syddansk Universitet i 2014, hvor hun sideløbende læste en master i Political Economy of Europe fra London School of Economics. Siden 2014 har hun arbejdet i Finansministeriet – senest som ministersekretær for først Kristian Jensen og nu Nicolai Wammen.

Ud over den nye cheføkonom har Djøf også udnævnt politisk chefkonsulent Esben Dahl Sørensen som ny politisk chef.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/djof-styrker-det-strategiske-arbejde?releaseId=13602960

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu