ANNONCE

PRM / Dom er vigtigt skridt for Femern Bælt-forbindelsen

3. november 2020 14:42 | Af: Ritzau Info
 

Forbundsforvaltningsdomstolen i Leipzig har givet den endelige tilladelse til at bygge tunnelen under Femern Bælt.

Pressemeddelelse fra Transport- og Boligministeriet

Med Forbundsforvaltningsdomstolens tilkendegivelse den 3. november 2020 har arbejdet med Femern Bælt-forbindelsen passeret endnu en vigtig milepæl mod den europæiske grønne målsætning om at flytte gods fra vej til bane.

Domstolen afviser alle klager, og dermed er arbejdet med at binde Danmark endnu tættere til Europa et afgørende skridt videre, da arbejdet på tysk side nu også kan gå igang.

– Med Femern Bælt-forbindelsen skaber vi en ny korridor til Tyskland. Det arbejde er i fuld gang på den danske side, og nu er den sidste hindring for arbejdet på den tyske side ryddet af vejen. Med den meget klare tilkendegivelse ligger det fast, at Femern Bælt-projektet vil blive gennemført, som et meget bredt flertal i Folketinget har besluttet, siger transportminister Benny Engelbrecht.

Femern Bælt-forbindelsen vil efter tidsplanen senest åbne medio 2029.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dom-er-vigtigt-skridt-for-femern-baelt-forbindelsen?releaseId=13603629

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu