ANNONCE

PRM / Drastisk fald I antallet af job-annoncer

23. marts 2020 12:48 | Af: Ritzau Info
 

På blot 16 dage er antallet af job-annoncer I Danmark faldet cirka 20 procent.

Pressemeddelelse fra Jobsearch.dk ApS

Det viser en aktuel opgørelse fra jobsøgemaskinen Jobsearch.dk, som samler alle ledige stillinger I Danmark.

Den 7. marts var der således 26.091 ledige stillinger I Danmark. I dag klokken 12.00 er der blot cirka 21.000 job-opslag I Danmark.

Hvis man går lidt længere tilbage er faldet endnu mere drastisk. Således var der den 15 februar hele 27.570 job-opslag I Danmark.

Se udviklingen I antallet af ledige job-opslag her:
https://www.jobsearch.dk/jobstatistik

“Der er tale om et meget hurtigt og meget stort fald I antallet af job-annoncer, der nærmest følger det vilde fald i aktiekurserne”, fortæller direktør for Jobsearch.dk Thomas Barfod.

Thomas Barfod forventer at faldet I antallet af ledige stillinger vil falde yderligere I løbet af måneden.

“Frem mod den 31. marts vil de danske virksomheder så at sige gøre boet op. Hvem skal fyres og hvem skal ansættes. I forbindelse hermed vil alle de job-opslag, der ikke længere er relevante blive fjernet fra virksomhedernes jobsektioner”, siger Thomas Barfod.

Jobsearch.dk er Danmarks største jobsøgemaskine. Jobsearch.dk crawler de danske virksomheders jobsektioner 6 gange dagligt og giver dermed et konstant samlet opdateret billede af hvor mange job-annoncer de danske virksomheder har.

En konstant opdateret version af udviklingen I antallet af stillingsopslag kan indsættes på jeres side via denne iframe-kode: https://www.jobsearch.dk/jobstatistik?iframe=1

Kontakt:

Yderligere information:
Thomas Barfod
29614045

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/drastisk-fald-i-antallet-af-job-annoncer?releaseId=13590455

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu