PRM / Dyrenes præsident modtager ridderkorset af Dannebrogordenen

3. august 2018 05:00 | Af: Ritzau Info
 

Per Jensen, præsident for Dyrenes Beskyttelse, har modtaget ridderkorset af Dannebrogordenen, og det er foreningen stolt af.

Pressemeddelelse fra Dyrenes Beskyttelse

Til daglig er han vicepolitiinspektør i Rigspolitiet, men Per Jensen har de seneste 26 år også arbejdet som frivillig i Dyrenes Beskyttelse. I ti år har han været præsident for foreningen, hvor han har haft betydelig indflydelse på den udvikling, Dyrenes Beskyttelse har gennemgået til fortsat at være den største dyreværnsorganisation i Danmark.

“Det er mig en stor ære at modtage Dronningens ridderkors, og jeg er enormt stolt af Dyrenes Beskyttelse som forening, hvor især frivillige spiller en afgørende rolle for, at dyr håndteres med respekt og omsorg,” udtaler Per Jensen.

Per har blandt andet været initiativtager til det, der i dag er Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812. De frivillige i vagtcentralen varetager opkald i alle døgnets timer fra bekymrede borgere, der henvender sig om dyr i nød.

Britta Riis, Direktør for Dyrenes Beskyttelse, tilføjer:

“På foreningens vegne vil jeg gerne udtrykke stor respekt for samarbejdet med Per. Der er ingen tvivl om, at dyr har en særligt plads i hans hjerte, og interessen for dyrevelfærd skinner tydeligt igennem i hans initiativer.”

Dyrenes Beskyttelse håber på mange flere år med Per i fronten.

Kontakt:

Medievagten tlf.: 40841512 email: presse@dyrenesbeskyttelse.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dyrenes-praesident-modtager-ridderkorset-af-dannebrogordenen?releaseId=13281267

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu