PRM / Efter MGP-sejr: Gode chancer for Eurovision-finale til Rasmussen

13. februar 2018 08:01 | Af: Ritzau Info
 

Den danske viking Rasmussen vandt lørdag aften det danske Melodi Grand Prix i overbevisende stil. Ifølge spilleselskabet NordicBet er der gode chancer for en dansk finaledeltagelse til det kommende Eurovision.

Pressemeddelelse fra NordicBet

Med tung scenerøg og et stort rødmosset fuldskæg sang Rasmussen sig i overbevisende stil til Eurovision med vikingehymnen ‘Higher Ground’. Rasmussen var da også en af spilleselskabernes forhåndsfavoritter til sejren. Og skal man tro spilleselskabet NordicBets dugfriske Eurovision-odds er der god grund til at være optimistisk på, at Rasmussen fortsætter sit vikingetogt.

NordicBet åbner nemlig i favorable odds 1,70 på en dansk finaledeltagelse. Det svarer til en chancevurdering på 54 procent. Bookmakeren har dog ikke den store tiltro til, at Rasmussen gentager Emmelies vinderstykke fra 2013. Ender ‘Higher Ground’ som vindersangen betales indskuddet nemlig hele 60 gange igen.

“Mulighederne for en dansk finaleplads vurderer vi til at være lidt bedre end 50-50. Rasmussen skiller sig med sit Game of Thrones-inspirerede udseende og hymne markant ud fra det poppede Eurovision-felt. Vikingetemaet skal nok sikre stemmer fra vores nordiske brødre, mens det er mere tvivlsomt, om de mange østeuropæiske lande falder for vikingens charme”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

Spændingen udløses den 10. maj i Lissabon, hvor Ramussen træder på scenen i konkurrencens anden semifinale. Den endelige vindersang kåres under et stort finaleshow lørdag den 12. maj.

Kvalificerer Danmark sig til Eurovision-finalen?
Ja 1,70
Nej 2,03

Vinder Danmark Eurovision-finalen?
Ja 60,00

Kommer Danmark i top 3?
Ja 30,00

Kommer Danmark i top 5?
Ja 20,00

Kommer Danmark i top 10?
Ja 8,00

Kommer Danmark i top 15?
Ja 3,00
Nej 1,34

Kommer Danmark i top 20?
Ja 2,00
Nej 1,72

Find spillene på www.nordicbet.dk under Musik – International – Europæiske Melodi Grand Prix

Kontakt:

Pressechef NordicBet Thomas H. Holm tlf.: +45 2670 8566 email: thomas.holm@betssongroup.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=12264333

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu