ANNONCE

PRM / EG og TARGIT går sammen om intelligent lægeløsning

23. juni 2020 06:45 | Af: Ritzau Info
 

EG og TARGIT er gået sammen i et strategisk partnerskab, der om kort tid kommer de danske lægehuse til gode. Selskaberne er nemlig i gang med at smelte EG Clinea sammen med TARGITs Business Intelligence-løsning, og det skal fremover gøre det nemt for læge- og specialklinikker at danne sig et mere detaljeret billede af deres patienter.

Pressemeddelelse fra TARGIT

EG Clinea til lægeklinikker, øre-næse-halslæger, almenklinikker og specialklinikker er i løbet af få år blevet landets mest udbredte administrationssystemer til håndtering af patienter, journaler, patientkommunikation, tidsbestilling, e-konsultation, m.v. Det er bl.a. sket ved at slå systemer som MedWin og EMAR sammen. Hidtil har løsningerne dog manglet et reelt Business Intelligence-modul, men det ændrer partnerskabet mellem TARGIT og EG på.

De to selskaber er således gået i gang med at integrere TARGITs Business Intelligence-løsning i EG Clinea, og det gør det med ét muligt for læger og det øvrige personale på en klinik at dykke ned i klinikkens data. På den måde kan klinikkens læger danne sig et langt mere detaljeret billede af deres patienter.

– Lægeklinikker har behov for at kunne dykke ned i tal og data for at få et reelt billede af deres patientpopulation, patientkommunikation og ressourcestyring. Det er vi derfor gået sammen med TARGIT om at levere, og da det bliver en fast del af EG Clinea, kommer alle fordelene automatisk vores kunder til gode, siger Michael Frank Christensen, Vice President for EG Healthcare.

TARGITs BI-løsning Decision Suite er skræddersyet til små og mellemstore virksomheder og anvendes verden over af mere end 6.000 virksomheder. TARGIT har løbende investeret massivt i funktionalitet, der gør det nemt for virksomhedens partnere at embedde produktet i andre løsninger, og ifølge analysefirmaet BARC er TARGIT nummer 1 i verden, når det gælder konkurrencedygtighed inden for netop embeddede løsninger. Det gør TARGIT oplagt som samarbejdspartner for EG.

– Vi har arbejdet hårdt på at nå til vores nuværende position, og vores kommende brugere rundt om på landets lægeklinikker og sygehuse får især glæde af vores brugervenlighed og alle de nye muligheder, som TARGIT giver i forhold til de sundhedsfaglige elementer og optimeringen af klinikkernes drift. Vi er meget glade for partnerskabet med EG og håber, at vi på sigt kan finde fælles fodslag omkring nogle af EGs øvrige forretningsområder, siger Lars G. Bang, EMEA VP of Sales i TARGIT. Et håb, som Michael Frank Christensen deler:

– TARGITs BI-værktøjer rummer alt, hvad der har at gøre med klinikkens kvalitet, ensartethed, rutiner, kommunikation, økonomi og opfølgning. Sammen med EG Clinea, der er et af de mest udbredte systemer til lægepraksisser, kommer vi til at stå med en meget konkurrencedygtig løsning, der vil gavne vores kunder fra dag ét. Det kan sagtens tænkes at være relevant i nogle af vores andre branchespecifikke løsninger, kommenterer Michael Frank Christensen.

Kontakt:

For yderligere information, kontakt venligst:

Lars G. Bang, EMEA VP of Sales i TARGIT A/S, 26 32 19 62 / lb@targit.com

Michael Frank Christensen, VP, EG Healthcare, EG Bolig & EG Legal, 30 91 94 09 / mifch@eg.dk

Presseservice: Jacob Lange, Lange PR, 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/eg-og-targit-gar-sammen-om-intelligent-laegelosning?releaseId=13595754

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu