ANNONCE

PRM / Eilersen Electric A/S gør klar til mere vækst i nyt domicil

6. marts 2020 10:32 | Af: Ritzau Info
 

Med et stort nyt domicil i Kokkedal Industripark forbereder Eilersen Electric A/S sig på en fremtid med fortsat vækst i de mere end 90 lande, som virksomheden allerede eksporter til.

Pressemeddelelse fra Fredensborg Kommune

Eilersen udvikler og producerer avanceret elektronisk udstyr til vægte og vejesystemer til industri. Og selvom konkurrencen er hård, vokser virksomheden ufortrødent og har store ambitioner for fremtiden. Derfor blev et nyt stort domicil indviet i 2019.

“Vi er glade for vores placering i Kokkedal, hvor vores medarbejdere nemt kan komme til, og hvor vi kunne udvide ved siden af vores eksisterende bygning. Vi har haft et godt samarbejde med kommunen om såvel byggeriet som miljøgodkendelser. Nu vil vi fokusere på at opdyrke nye eksportmarkeder, så vi kan sælge endnu mere. Samtidig fortsætter vi det store udviklingsarbejde med lancering af endnu bedre produkter”, siger direktør Frederik Eilersen, der er ingeniør ligesom faren, Nils Eilersen, som grundlagde virksomheden i 1969.

Virksomhedens vækst glæder borgmesteren:
“Det er dejligt at se, hvordan også højteknologiske virksomheder kan vokse og udvikle sig i vores kommune og samtidig være en god arbejdsplads for en fast stab af loyale medarbejdere”, siger Thomas Lykke Pedersen, der også anerkender det flotte kvalitetsbyggeri i Kokkedal Industripark.

Eilersen Electric A/S har knap 30 medarbejdere – hvoraf en stor del har været i virksomheden i mange år.
“Jeg glæder mig over, at Eilersen har et godt samarbejde med vores virksomhedskonsulenter og at virksomheden også har overskud til at være en rummelig arbejdsplads og blandt andet har ansat flere lokale borgere i gode fleksjob”, siger Lars Søndergaard, der er formand for Borgerservice-, Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget.

Kontakt:

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42
Udvalgsformand Lars Søndergaard (V), tlf. 22 24 98 27

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/eilersen-electric-as-gor-klar-til-mere-vaekst-i-nyt-domicil?releaseId=13589542

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu