ANNONCE

PRM / EjendomDanmark: Godt at regeringen kommer erhvervsdrivende til hjælp

18. marts 2020 14:08 | Af: Ritzau Info
 

40 milliarder. Så meget vil regeringen i første omgang bruge på kompensation til små erhvervsdrivende og til virksomheder, som er ekstraordinært hårdt ramt af coronakrisen. Hjælpen inkluderer blandt andet direkte tilskud på op til 80 procent til faste udgifter som husleje.

Pressemeddelelse fra EjendomDanmark

“Det er godt, at regeringen har lyttet og reageret hurtigt. Med udspillet vil vi forhåbentligt kunne sikre, at der også er butikker og iværksættere i bybilledet om to måneder. Men varer krisen længere, skal der nok mere til, siger adm. direktør i EjendomDanmark,” Jannick Nytoft.

Udspillet fra regeringen skal lynforhandles med folketinget over de næste 24 timer.

“Vi håber på en kompensationsgrad, der bliver så høj som muligt. Mange har slet ingen indtægt lige nu, så en høj grad er nødvendig for reelt at sikre virksomhedernes overlevelse. Det kan også vise sig, at der inden for meget kort tid er behov for yderligere hjælpepakker,” siger Jannick Nytoft.

Kontakt:

Adm. direktør Jannick Nytoft tlf.: 27112073 email: jny@ejd.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ejendomdanmark-godt-at-regeringen-kommer-erhvervsdrivende-til-hjaelp?releaseId=13590169

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu