ANNONCE

PRM / Ejendomsbranchen: Opbakning til nye tiltag mod corona

17. marts 2020 22:52 | Af: Ritzau Info
 

Erhvervsorganisation bakker op om aftenens tiltag, men påpeger også, at det er nødvendigt med støtte til de ramte erhverv.

Pressemeddelelse fra EjendomDanmark

EjendomDanmark støtter op om regeringens hurtige og konsekvente indsats mod coronasmitten. Det gælder også de seneste stramninger og påbud, som betyder lukning af storcentre samt en række butikker og mindre erhvervslejemål som frisører og tandlæger. Men stramningerne koster, og det er vigtigt med lynhurtig hjælp til de ramte, siger EjendomDanmark.

“Det er en ekstraordinær situation, som kræver ekstraordinære midler. Men hvis ikke der kommer hjælp til de butikker, små selvstændige og også udlejere, der rammes af de seneste tiltag, så bliver konsekvenserne voldsomme,” siger adm. direktør i EjendomDanmark, Jannick Nytoft, der opfordrer lejere og udlejere til sammen at finde lokale løsninger på situationen.

Han peger på, at den nødvendige lukning af storcentre og butikker vil få direkte følger for de selvstændige indehavere og for udlejerne, som det næste økonomiske led. Derfor er det både positivt og nødvendigt, at der er indkaldt til forhandlinger om hjælp i Folketinget allerede onsdag.

“Kassen vil jo desværre være tom ved dette nødvendige skridt. Der vil ikke være penge til hverken løn eller husleje. Der er risiko for, at ejere af lejemålene kommer til at ende med regningen, når butikker lukkes ned af myndighederne. Derfor en inderlig opfordring til at hjælpe bredt, så regningen ikke blot bliver parkeret hos udlejerne i sidste ende,” siger Jannick Nytoft.

Kontakt:

Adm. direktør Jannick Nytoft tlf.: 27112073 email: jny@ejd.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ejendomsbranchen-opbakning-til-nye-tiltag-mod-corona?releaseId=13590141

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu